Sonunda bende hayalimdeki motora kavuştum arkadaşlar :) ER 6 N

Dostum Allah Kaza Bela Rast Getirmesin,

G,O,Paşa'da tofaşlar bol miktarda Gaza Getirmeye Çalışırlar Pek Umursama :)

hayırlııııııııııııııııııııııı olsun 2006 sarısıda bende vardı ben doyamadım bu makinaya allah kaza bela vermesin kardeş.

iyi dilekleriniz için tşklr arkadaşlar.. tekeriniz düz basssın

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:46 ----------

Dostum Allah Kaza Bela Rast Getirmesin,

G,O,Paşa'da tofaşlar bol miktarda Gaza Getirmeye Çalışırlar Pek Umursama :)

farkındayım bide tam içlerindeyim karayollarında oturuyorum hemen hemen ..

kilit kelimeleri kullanmışsın içim cız etti neyse hayırlı olsun aman dikkat et yollar malum

Hayırlısı olsun.İnsanın hayalindeki şeye ulaşması nasıl birşeydir ve bunun için neleri göze alır iyi bilirim.Ben motor almak için gözümü kararttım.Eşimin motor alma fikrime katılmamasına rağmen büyük oynadım gidip aldım.İki üç hafta bozuk atmasına rağmen şimdi birşey demiyor.Tek sıkıntım motorun ruhsatı eşimin elinde ve bana vermemekte direniyor.Bakacağım bir çaresine artık.Neyse kazasız ve güzel günlerde kullanın güzel anılarınızın vesilesi olsun inşallah.

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.. bu motoru ne zorluklarla aldığımı bir ben bir allah bilir.. nelerden kıstım nelerden vazgectim.. ama sonuçta rüyalarımda hayallerimde çok şükür allahıma gercek oldu.. şuan motor garajda yatıyor.. inanmıcaksınız belki ama depoda 10 liralık benzin war :D yakıta ayıracak param kalmadığı için fuara kadar çıkarmayacağım motoru. bazılarınız hani ekipmanlar korumalar dicektir... montum dizliğim kaskım war çok şükür.. yaza inşlh herşey yoluna girecek.

SAYGILAR..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar