sonunda bende bir wolf 250 sahibi oldum :)

s.a. arkadaşlar salcano wolf 125 den sonra kadırga kd 125 aldım ancak yeter dedim ve 250 cc ye geçme kararı aldım ve alacak motorların içinde en ideali benim için sym wolf 250 olduğunu düşündüm hem az yakması hem uzun ömürlü hemde kullananlardan şikayet duymamamdan dolayı bu kararı aldım işte resimleri

Güzel seçim. Hayırlı olsun. Kaza bela vermesin.
Ancak o rüzgar camı çok büyük geldi gözüme. Naked'ın doğasına aykırı sanki.
Bir de keşke renk seçenekleri olsaydı şu motorun. Bordo, turuncu, füme...

Ahh bende wolf istiyordum :)

Hayırlı olsun. Yanlız camı beğenmedim. Naked zaten rüzgar yer , cam takınca naked lıktan çıkıyor :)

F54

hayırlı olsun fatih allah kaza bela vermesin..

Abi cam olmamıs ya :( Hayırlı olsun kazasız belasız Kd da iyidide neyse :)

Ahmet agamın sercemi la oo :) Egelim43 :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

Hayırlı olsun, güzel seçim :)

Cam bence standarttaki o tuhaf kuş ölüsü gibi plastikten daha güzel durmuş ama biraz fazla uzun ve bağlantısı oldu bittiye getirilmiş :) yoksa kısa ve bağlantısı Wolfe özel düşünülmüş bi cam daha çok yakışacak besbelli :)

hayırlı uğurlu olsun fatih :king::bounce: ön sperliği biraz daha oyna. dik duruyo biraz.

Hayırlı olsun. Cam biraz geriye yatırılır ve kısalırsa çok şık olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

Kazasız belasız sürüşler fatihcim :rendeer:

Senden bir test yazısı bekliyorum :cherry:

Güzel seçim. Hayırlı olsun. Kaza bela vermesin.
Ancak o rüzgar camı çok büyük geldi gözüme. Naked'ın doğasına aykırı sanki.
Bir de keşke renk seçenekleri olsaydı şu motorun. Bordo, turuncu, füme...

teşekkür ederim evet bende sonradan farkettim fazla büyük gözüküyor ancak işlevi de büyük olmuş sadece estetik yönden biraz daha geliştireceğim inş.

Ahh bende wolf istiyordum :)

Hayırlı olsun. Yanlız camı beğenmedim. Naked zaten rüzgar yer , cam takınca naked lıktan çıkıyor :)

teşekkür ederim Allah sizlerede nasip eder inş. tur camını herkes beğenmez zaten dediğiniz gibi naked motorlara ters ama tur camsız da uzun yol çekilmiyor :)

hayırlı olsun fatih allah kaza bela vermesin..

sağol fatih abi teşekkürler

hayırlı olsun güle güle kullan

teşekkür ederim

Abi cam olmamıs ya :( Hayırlı olsun kazasız belasız Kd da iyidide neyse :)

Ahmet agamın sercemi la oo :) Egelim43 :)

sağol izzet tur camına ilerleyen günlerde bir ayar çekeceğim inş. merak etme öncelikli olarak ısı tabancası bulmama gerek

serçeye gelirsek ahmet abinin arabası kadar temizdi baya :)

hayırlı olsun tekerin düz bassın AMA CAM BOZMUŞ BE ABİ :(

teşekkür ederim evet herkes öğle diyor ayarlayacaz inş. camıda yakın zamanda bu ilk takma ve acil oldu

teşekkürler

Hayırlı olsun, güzel seçim :)

Cam bence standarttaki o tuhaf kuş ölüsü gibi plastikten daha güzel durmuş ama biraz fazla uzun ve bağlantısı oldu bittiye getirilmiş :) yoksa kısa ve bağlantısı Wolfe özel düşünülmüş bi cam daha çok yakışacak besbelli :)

teşekkürler reis sağol tur camına gelirsek aslında oraya cbf150 nin orjinal kısa olanı taksak daha iyi durur gibiydi hemde az yükselmiş olurdu ama buna da bir ayar çekeceğim inş. gerekirse az keseceğim üstden hafta sonu bakacaz icabına inş.

hayırlı uğurlu olsun fatih :king::bounce: ön sperliği biraz daha oyna. dik duruyo biraz.

sağol adem abi evet dik olmuş ısı tabancası bulursan bir el atacağım inş.

teşekkürler kardeş

Hayırlı olsun. Cam biraz geriye yatırılır ve kısalırsa çok şık olur.

teşekkürler bende dediğiniz gibi yapacağım inş. bu ilk deneme ve acil oldu bugün taktım zaten hafta sonu ayar çekmeye çalışacağım

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

sağol kardeş cümlemize Allah kaza bela vermesin inş.

Kazasız belasız sürüşler fatihcim :rendeer:

Senden bir test yazısı bekliyorum :cherry:

sağol celal abi test yazısı uzun yola çıkarsam gezi yazısında yazarım şuanlık buralarda pek bir şey anlamadım :)

Teşekkürler reis, sağol.

Tur camına gelirsek aslında oraya cbf150 nin orjinal kısa olanı taksak daha iyi durur gibiydi hemde az yükselmiş olurdu ama buna da bir ayar çekeceğim inş. gerekirse az keseceğim üstden hafta sonu bakacaz icabına inş. :)

Kollarıda birazcık kes bence, birazcık yatsın cam, hem göstergelere biraz daha yaklaşır geriye fıst diye siyah sprey sıkmak kalır :) Bu arada sivile hoşgeldin :)

fatihcim hayırlı olsun kazasız belasız bin.
ön siperlik fena durmuş. bence cıkart başka küçük birşeyler bak hornetlerin filan küçük puig siperlikleri filan yakşır
sonuçta naked bir motosiklet

Maşallah cıncık gibi :rendeer:

sağolun teşekkür ederim

Kollarıda birazcık kes bence, birazcık yatsın cam, hem göstergelere biraz daha yaklaşır geriye fıst diye siyah sprey sıkmak kalır :) Bu arada sivile hoşgeldin :)

teşekkür ederim 4 ay oldu geleli unutmamış sınız :) evet dedikleriniz gibi bir ayar çekeceğim inş. hafta sonu iznimde

fatihcim hayırlı olsun kazasız belasız bin.
ön siperlik fena durmuş. bence cıkart başka küçük birşeyler bak hornetlerin filan küçük puig siperlikleri filan yakşır
sonuçta naked bir motosiklet

sağol reis teşekkürler

abi elimde olan malzeme bunlardı beleşe bu kadar oluyor maddi durum şu aralar sıkıntılı pek zaten motora da binmiyorum şimdilik buna bir ayar çekeyim olmazsa bakarız :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar