- Konu Yazar
Hepinize saygi ve sevgilerimi iletiyorum, cok kucuk yaslardan beri platonik ask yasadigim ,baskalarinda gordugumde ic gecirdigim ama sudan sebeplerle bir turlu kavusamadigim buyuk askima sonunda kavustum.Artik benimde bir motosikletim var.Bu tutkulu birliktelige zemin hazirlayan BMW rider academy egitmenlerine cok cok tesekkur ediyorum.2 ay once baslangic seviyesi egitimi aldiktan sonra kendime bmw r 1200 gs aldim.Hepinizin '' yuhh,daha once kici sele gormemis biri icin bu ne siddet bu ne celal '' dedigini duyar gibi oluyorum.Ancak dusundugunuz gibi degil.Motorumu aldigim gunden beri asla trafige cikmadim.Cunku oncelikle ehliyetimi alacaktim .Ancak ehliyeti almaninda yeterli olmadigini cok iyi biliyordum.Bu yuzden yaklasik 2 aydir trafige kapali alanda surekli kendimi gelistiriyorum ve egitmenlerden motoruma tam olarak hakim olabilmek icin yaklasik 15 saat egitim aldim.Bu haftasonu yani 4 agustos ta pratik ehliyet sınavına girip artık mutlu sona bir adım daha yaklasacagim icin cok cok mutluydum.Sınavın yapılacagı yere geldigimde gordugum rezaletten sonra ,son zamanlarda basindan takip ettiigim son derece uzucu motosiklet kazalarının neden oldugunu cok daha iyi anladim.Sinavi yapan yetkililer 3-4 adayi seyrettikten sonra ,arkalarini donup ellerindeki aday evraklariyla ilgilenmeye basladilar.Bu arada laf olsun diye kukuleta tarzinda ,baglanmayan bir kaskla adaylar sinava girip cikiyordu.Kukalar devriliyor,bazi adaylar scooter i dogru duzgun kullanamiyor ,hatta ayaklari acik kullaniyordu ve bu adaylarin hepsinin ehliyet almaya hak kazandigini ogrendim yetkililerden.Sonra esas sok edici olay gerceklesti.Islemleri cabuklastirmak icin yetkililer ''dahice'' bir fikir ortaya attilar.Sinava kendi motosikletiyle gelen!!!!!!!!!!!!!!!! adaylar bu motorlarla sinava girecekti.Yani ehliyetsiz kullananlar bir sekilde kendilerini ispiyon edecek ve yetkililerde buna seyirci kalacakti.Bu arkadaslarin hemen hemen tamami kasksizdi. Ulkemizde baktigimiz her yerde gorebilecegimiz ''bana birsey olmaz'' diyen kadercilerdi bunlarNeyse,belki ben cok fazla tepkiliyim.Belki bu camiada bazi arkadaslar bunu racon olarak goruyor.Ben dogru bildigimi yapacagim.Ehliyetimi alip,motorumu kullanacagim ama herseyden once tabiki egitimime devam edecegim.Belki herkezin iliskisi uzun surmeyecek ama ben motorumla birlikteligimin coooooook uzun sureli olmasini istiyorum.Cunku onu ve kendimi cooooook seviyorum.:cat: