Sonunda ben de motor aldım :)

gerçekten güzel bi motor kazasız belasız iyi günlerde kullan arkadaşım

hayırlı olsun arkadaşım , aynısından dün bende aldım :) allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....

valla abi hayırlı uğurlu olsun ne diyim bizim arkadaşda var güzel motor seri yola yapışıyor valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevincini anlıyorum, gerçekten harika bir duygu :) en güzel, en iyi günlerde kullan... Hayırlı olsun..

kardeş hayırlı olsun
busenvinci her motoru olan tatmıştır seni anlayabılıyorum . yolunda farında hep açık olsun MAŞALLAH

hayırlı olsun iyi günlerde kullan

hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin güzel motor darısı benim başıma

dostum gözün aydın ...
allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. .. .
kaskın yeri grenajın asfaltı gormesın. . ..

İyi dilekleriniz için ve sevincimi paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar :)

hayırlı ugurlu olsun cbf 250 topiğini canlandır yılmaz artık:)

Tabi ki yorumlarımı sizlerle paylaşcam arkadaşlar. Bir sorunum olursa ki umarım olmaz. sizlerden yardım alcağım.

Hayırlı olsun kardeşim, senin idealinde bu vardı, sonunda oldu. Nasip olunca hiç ummadığın anda birşeyler vesile oluyor işte. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış. Hiç bir zaman yüksekten uçmadın, iyi biliyorum sohbetlermizde her zaman cbf 250 twister dedin durdun, sonunda oldu işte.

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Sağol Fazıl abicim. Bugün yanıma geldin ya çok sağol. Artık yollar bizi bekler:wiinkk: Dua ettik sonunda oldu. Allah herkese versin.

hayırlı olsun arkadaşım , aynısından dün bende aldım :) allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....

Duydum senin motorunu da. Mete kankam topic açmış. Umarım güzel günlerde bineriz dostum.:)

Mersin İl Temsilcisi
twister, kral makina. benim arkadaş ta satıyor. 4500 ytl ye. gördüğüm en temiz makinalardan biri. crusier almazsam twister alacaktım. allah kazadanbeladan korusun. güle güle kullan..

hayırlı olsun :) umarım daha büyüyünüalırsın

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok güzel bir motor almışsın,
harika bir yaz seni bekliyor
haydi hayırlısı
kazasız belasız kullan arkadaşım...

vay biraderim benim be, sonunda aldın ya helal olsun, bende ne zaman alacakta kurtulacam bunun çenesinden diyordum öyle, gerçi sen ben alana kadar az çenemi çekmedin ya, neyse şaka bi tarafa, hayırlı uğurlu olsun biraderim benim, ha bu arada sözün var erdemli'ye gelecen ona göre ha:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar