Sonunda ben de bu işe giriştim

Merhabalar, uzun zamandır aklımda vlogumsu bir şeyler yapmak, kameraya takılan görüntüleri vs paylaşmak vardı. Ufaktan ben de başladım bu işlere :) Sizlerin de takiplerinizi, yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)
https://www.youtube.com/channel/UCOovu_S5qTVbDIncpzkZDkg ( Kamera biraz aşağı bakıyor farkındayım, düzelttim yeni gelecek videolarda yol daha iyi görünecek :) )

evet kamera aşağı bakıyor,davarıda gördük,,o bozuk,buji piposu çıkmıştır dediğin scooteri çalıştırabildinizmi,anlayamadım

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ne güzel, bende bir hevesle aldım sj4000 çakma, mikrofon takılmıyor ve rüzgar sesi+dandik görüntüyle hevesim kırıldı. ama yine iyi iş yapıyor ve enteresan görüntüleri paylaşacağım çok biriktiği zaman.

senin adına sevindim kardeşim, hayırlı olsun güle güle kullan :)

evet kamera aşağı bakıyor,davarıda gördük,,o bozuk,buji piposu çıkmıştır dediğin scooteri çalıştırabildinizmi,anlayamadım

Çalıştı çalıştı, gerçekten de buji piposu çıkmış idareten taktık yerine :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

ne güzel, bende bir hevesle aldım sj4000 çakma, mikrofon takılmıyor ve rüzgar sesi+dandik görüntüyle hevesim kırıldı. ama yine iyi iş yapıyor ve enteresan görüntüleri paylaşacağım çok biriktiği zaman.

senin adına sevindim kardeşim, hayırlı olsun güle güle kullan :)

Teşekkür ederim yoruma da çok güldüm :D Orjinali de artık baya ucuzladı, yoksa birkaç ay önce ben de çakma düşünüyordum iyi ki denememişim :D

iyii tahmininiz tuttu demek,,iyi olmuş adamcağıza yardım edip yolda kalmaktan kurtarmışsınız tebrikler

DKN

iyi herkes vlogger olsunda izleyecek adamda lazım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar