- Konu Yazar
Arkadaşlar hepinize merhaba. Uzun süredir motorculuğa bir başlangıç yapmayı planlıyordum. İlk iş olarak önce bir eğitim almak istedim. Ankara'da eğitim veren 1-2 yer dışında başka bir kurum-kuruluş bulamadım. Forumda da tavsiye almak için konu açmıştım. Sağolsun Okan Sinan Ocan hocamız benimle irtibata geçti. Kendisinden çok güzel bir eğitim aldım. Teorik bilgiler kısmından tutun da kontra vermeye kadar her şeyi öğrendim. Gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Motosiklete daha önce hiç binmediğim için doğru şekilde öğrenmek bayağı iyi oldu. Size de tavsiyem arkadaşlar daha önce motosiklet sürmediyseniz ve öğrenmek istiyorsanız bu işe güzel bir eğitim alarak başlayın. Valla motoru gerçekten hızlı öğrendim bu kadar çabuk kapacağımı ben de tahmin etmiyordum :cherry: Bu işte Okan hocamızın da çok büyük katkısı var tabi ki.
Motosiklet sürmek gerçekten çok güzel bir şeymiş arkadaşlar. Kendini özgür hissediyorsun. Daha birçok yol kat etmem gerek tabi. Ama güzel bir başlangıç oldu. Bu arada motora başlangıçta gerekli olabilecek her şeyi öğrenmiş oldum. Acil fren olsun slalom olsun. Motoru harekete geçirme vites atma fren nasıl yapılır vs. onları da iyi bir şekilde öğrendim. Evet arkadaşlar ben motosiklete gayet güzel bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. En kısa zamanda da ehliyet işini hallettikten sonra ilk motorumu almayı planlıyorum. İnşallah kısa sürede alırım. Ankara'da eğitim arayan arkadaşlar içinse Okan Sinan Ocan hocamızı öneriyorum. Forumda "oocan" nickiyle kendisine ulaşabilirsiniz. Kesinlikle işini en doğru şekilde yapıyor ve çok ilgileniyor. Hepinize iyi forumlar. Tekeriniz düz bassın.
Motosiklet sürmek gerçekten çok güzel bir şeymiş arkadaşlar. Kendini özgür hissediyorsun. Daha birçok yol kat etmem gerek tabi. Ama güzel bir başlangıç oldu. Bu arada motora başlangıçta gerekli olabilecek her şeyi öğrenmiş oldum. Acil fren olsun slalom olsun. Motoru harekete geçirme vites atma fren nasıl yapılır vs. onları da iyi bir şekilde öğrendim. Evet arkadaşlar ben motosiklete gayet güzel bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. En kısa zamanda da ehliyet işini hallettikten sonra ilk motorumu almayı planlıyorum. İnşallah kısa sürede alırım. Ankara'da eğitim arayan arkadaşlar içinse Okan Sinan Ocan hocamızı öneriyorum. Forumda "oocan" nickiyle kendisine ulaşabilirsiniz. Kesinlikle işini en doğru şekilde yapıyor ve çok ilgileniyor. Hepinize iyi forumlar. Tekeriniz düz bassın.