arelia Katılım 28 Mar 2006 Mesajlar 116 28 Mar 2006 #41 bende bu haftaki fuarda bir motor edinmeyi düşünüyorum. eh artık sorarım sorularımı size bolca..
Alper_tim Super Moderator Katılım 23 Mar 2006 Mesajlar 3,850 28 Mar 2006 #44 hoşgeldin aramıza inş. herkesde sende bende istediğimiz motoru alırız
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 29 Mar 2006 #45 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
LesPaul Katılım 28 Mar 2005 Mesajlar 1,841 24 Nis 2007 #48 haydiiii... MOTOMANYA, dha yeni üye olmuşsun. gidip kırk yıllık üyenin topiğine hoşgeldin yazıyosun, topiği hortlatıyosun. amacın ne anlamadım ki?
haydiiii... MOTOMANYA, dha yeni üye olmuşsun. gidip kırk yıllık üyenin topiğine hoşgeldin yazıyosun, topiği hortlatıyosun. amacın ne anlamadım ki?
megadeth Katılım 25 Mar 2007 Mesajlar 563 24 Nis 2007 #50 hoşgeldiniz efem kalıcı olman dileğiyle:rendeer: