Sonunda Aranızdayım.

Arkadaşlar Merhaba

Ben Aycan siteye üye olalı 2-3 hafta oluyor fakat motosiklet almadan kendimi sizlere tanıtmak istemedim. Siteyi dışarıdan takip ettim forumlar yolladım beni bilen arkadaşlar vardır hani kararsız diyenleri duyar gibiyim Dragstar mı intruder mi diye. Ama artık bitti bu gün şu saatler itibari ile motosikletime kavuşmuş bulunuyorum. 2004 Dragstar 250 aldım. Daha yeni başlamama rağmen garajda çalışmalarımı sürdürdüm ve az önce garajdan çıkıp turumu da attım çok süper bir duygu şimdi sizleri daha iyi anlıyorum.

Aycan,hayırlı olsun.
Çok iyi bir tercih yapmışsın.Hem modeli de yeni bulmuşsun.
Kazasız ve sorunsuz günler seninle olsun. :thumleft:

Merhaba Aycan!!!
Motorununuda güle güle kullan..Kazasız sürüşler... :king:

merhaba aycan hayırlı uğurlu olsun.. güzel seçim..
kazasız belasız...

aramıza hoşgeldin :cat: yanlış düşünmüşsün motor almadanda aktif olabilirdin
kazasız sürüşler hayırlı olsun :cat:

hoşgeldin aycan,motorun hayırlı olsun,kasksız ve ehliyetsiz binmeyi düşünmüyorsun dimi

Arkadaşlar Hoşbulduk Hoşgördük. Hepinize çok teşekkür ederim. Hepbirlikte Mutlu huzur dolu ve kazasız günler temennisi ile...

aycan hoş geldin :) motorun hayırlı olsun,kazsız belasız zevkli geziler yapman dileğiyle sağlıklı sürüşler sevgiyle çık yollara :rendeer:

aycan hayırlı olsun başlangıç için iyi motor.seneye bir 750 shadow yaparsın artık. :p

Sağolun arkadaşlar. Chopy, evet beni motora iten zaten Honda sitesinde ki Shadow VT 750 c4 ün şimdi bulunmayan bir resmi idi. Kendine aşık ettirdi beni
Hayallerimi süslüyordu. Seneye almayı planlıyorum. Yada Dragstar 650 alabilirim. Tam bilmiyorum gerçi daha cok erken biraz daha çözmeliyim motoru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar