sonunda aldım kara şimşeğimi

temem abi...kızma hemen...kazasız belasız kullan...hayırlısıyla gezilerede akarsın...kendini İETT olarak tanıt herkes tanır seni...:p

Biraz pahalı gibi geldi ama hayırlı olsun.Aynı fiyata cbf 150 alırdın daha az kmli 2007 :) :p

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan.renk güzel motor güzel alım satım işi yapmıyorsan boşver biraz pahalı diye bilirler ama binici adamsın motor güzelse değer.:cat:

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın:rendeer:

Bence çok güzel bir seçim Ybr 125:cat: için senin içine sinmesi önemli olan çok da pahalı değil kanımca
mototaş da güveneceğin bir bayii ordan alman avantaj ayrıca şimdiden hayırlı olsun keyifli sürüşler.
Haa bu arada resimleride bekliyoruz Karamişmekin.

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun güle güle kullan ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kara şimşeğin hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız inş. ama bıraz pahalı almışın :)

hayırlı olsun, marka model ayrımını aşıp tek modele yönelmiş, bundan da bir tane belirlemiş ve alışverişini nerdeyse bitirmek üzeresin, yani epey yol katetmişsin, güvendiğin birine gösterecem diyosun ve motor içine sindiyse en iyi alışverişi yapmışsındır, güle güle kullan.

ben geçen yıl içinde devir yaparken 188 notere, 36 tek ruhsat yaprağına (plakayı değişmediğim için tek yaprağını aldım), 20 ytl de takipçiye dosya ve form doldurmaya verdim (kendim takip ettiğim için, vekaletname ve takip parası verilmemiş hali yanii)

vesselam asıl baba meblağ noter satışın yok, sıfır ruhsat alacağın için iki yaprak parası ve dosya parası vereceksin (kendin takip edersen), ama bide senin plaka basım işlemi var ondan da ne kadar hesap çıkar biliyorum.

Son düzenleme:
Plak abasım işlemi trafik tesciilin dışında barakalarda Şoförler Odası kontrolünde yapılır...

çift plaka 8 yt idi en son...motora 4 ytl tek plaka olması lazım..

arkadaşım sen takma bunları seni kıskanıyorlar bunlar hele metehan yokmu kendi motoru eskidi ya akLına girip senin motoru satın alcak :D sakın kanma :p
Allah kaza bela vermesin inşallah güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar