sonunda aldım ehliyeti

arkadaşlar 1 ay kadar öncesinden sürücü kursuna yazılmıştım ve hayatımda hiç vitesli motor kullanmamıştım sadece direksiyon sınavı olacağı gün 5 dk motor sürme imkanım oldu ve ilk seferde'de kalmadan sorunsuz bir şekilde ehliyetimi elime aldım 14-11-2014 tarihinden bu sevincimide siz değerli abilerim kardeşlerimle paylaşmak istedim

Hayırlı olsun. Darısı olmayanların ve almak için gün sayan genç kardeşlerimizin başına.

hayırlı olsun . :)
cuma gunu bende emniyetteydim ehliyeti alayımda gonul rahatlıyıla bi yol yapayım artık dedim. ama şansıma emniyetten ''bilgilerin sisteme düşmemiş'' cevabı ve elimde dosyam ile geri dondum :) artık darısı yarına umarım.

Hayırlı olsun bende aldım ehliyetide, dosyayı alamadık hala onuda alırız inşallah bigün :)

Bende ehliyeti aldım martta b-a2 ama hala yayayız gelde aileyi ikna et arkadaş en sonunda alıcam motoru koyucam kapının önüne ne olursa olsun ama olmuyo işte sonra evden atılıp motorun üstünde uyumak var :D neyse kamp yaparız enee iyi fikir aslında ya la bi düşüneyim

Hayırlı olsun:) Kazasız, belasız ve keyifli sürüşler dilerim :)

teşekkür ederim darısı olmayanların başına şimdilik yayayız hangi motoru tavsiye edersiniz en son bütçe 3500

Biraz klişe olacak ama eğitim almanı tavsiye ederim. Sonrasında hocanın tavsiyeleri oluyor. Boyuna, kilona ve yeteneğine göre motor seçmiş olursun. Seni daha mutlu yapar:)Tabi bütçe biraz sarsılmış olacak :)

Diğer bir yandan şuan ki bütçe ile diğer şartları düşünmeden Yamaha YBR 125 ve Honda CBF 150 geldi aklıma. Diğer ekipmanlarının tam olduğunu düşünürsek.

Hayırlı olsun hocam 6 aralıkta bende sınava gireceğim bakalım. Dün çevirmeye yakalandım tam takım giyinmiştim, iyi günler efendim diye geldi komser bey ben kekeleyince ehliyetin yok mu senin dedi, bende yok dedim 3000 lira cezası var biliyorsun değil mi dedi biliyorum alacağım zaten dedim tamam devam et dedi acayip minnettar kaldım.

Hayırlı olsun hocam 6 aralıkta bende sınava gireceğim bakalım. Dün çevirmeye yakalandım tam takım giyinmiştim, iyi günler efendim diye geldi komser bey ben kekeleyince ehliyetin yok mu senin dedi, bende yok dedim 3000 lira cezası var biliyorsun değil mi dedi biliyorum alacağım zaten dedim tamam devam et dedi acayip minnettar kaldım.
Çok sansliymissin dostum :)

Yok artık bence bi hayır yap :D kimseye gelmez böyle . ben inanmazdım şahsen kamera şakası falandır diye :D :D

Ne kadar verdiniz ehliyete hocam? Bende B sahibiyim kaça patlıyor toplam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar