- Konu Yazar
Bu akşam plakası geldi, küçük bir tur attım, daha 7km'de :mrgreen: Kullandıkça yorumlarımı göndereceğim. 50cc moped (motorlu bisiklet) sınıfına girdiği için hız limitörü var. Yarın şanzımandaki hız limitörünü (50km/s) iptal ettireceğim, haftaya da yeni güncel beyin programıyla birlikte beyindeki limitörü kaldırtacağım. Şanzımandaki iptal olunca son sürat ~70 km/s oluyormuş. ECU da hallolunca 88-90 gibi birşey yapabiliyor bu minik ama ateşli motor. Şu anda yarım gazla da tam gazla da 50'yi geçmiyor
Neyse, rodaj yapacağım, tam gaz yasak bir süre... Resim çekmedim henüz, çekince koyarım, motorun temsili resmi de bu işte...
Enjektörlü ve 2 zamanlı motor kullanan arkadaşlar varsa ne yağ kullanıyorlar ve sonuçları neler, yazarlarsa sevinirim. Ne IP ne de Agip bulunmadığı için muadili olan yağları bilemiyorum. Tek bildiğim yarı sentetik tavsiye ettikleri çünkü tam sentetik yağ enjektörden püskürtülmeye uygun olsa bile bunun enjektöründe problem çıkıyormuş (apriliaforum.com). Normal enjektörler 50 mikron'a indirgeyip püskürtürken Ditech enjektörü 8 mikron püskürtüyormuş falan filan...
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler...
[/url]
Enjektörlü ve 2 zamanlı motor kullanan arkadaşlar varsa ne yağ kullanıyorlar ve sonuçları neler, yazarlarsa sevinirim. Ne IP ne de Agip bulunmadığı için muadili olan yağları bilemiyorum. Tek bildiğim yarı sentetik tavsiye ettikleri çünkü tam sentetik yağ enjektörden püskürtülmeye uygun olsa bile bunun enjektöründe problem çıkıyormuş (apriliaforum.com). Normal enjektörler 50 mikron'a indirgeyip püskürtürken Ditech enjektörü 8 mikron püskürtüyormuş falan filan...
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler...
[/url]