Sonunda 600RR ımı aldım. :)

Arkadaslar herkese selamlar uzun zaman bekledıkten sonra motosıklet ıme kavustum :)
Baya bı aradıktan sonra dogru makınayı buldum ve hıc beklemeden aldım.
Arkadaslar motoru dun ve bugun gezdırdıkten sonra oturdugum daıre me cıkartıp koydum su an salonumda :cherry::wiinkk:
Bırde yardım edersenız fotolarını yuklemek ıstıyorum album bıle yapamıyorum bır sorunmu var acaba ? Avatar ımı degıstırdım bı yardım edersenız sevınırım tesekkurler :)

hayırlı uğurlu olmasını dilerim.kazasız belasız binersin umarım.
kış aylarında aman dikkat :)
+ olarak foto bekleriz en kısa zamanda =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah kaza bela vermesin kardeşim mutluluğun daim olsun

Tesekkurler arkadaslar ALLAH olmayanlarada nasıp etsın.
Foto yukleyemıyorum ozelden yardım edersenız sevınırım tekrar tesekkurler.

inanın o kadar çok sevindim ki. Sizi takip ediyordum kısa bi süredir. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

sanirim 2006 model siyah gri olanindan almissiniz gercekten cok karizmatik makine kazasiz belasiz mutlu mesut binmeyi nasip etsin allah

km ve fiyat konusundada bizi bilgilendirirseniz sevinirim

@KeoS@ tesekkurler amın evet bencede ben kırmızı dusunuyodum bu nasıp oldu almıs oldugum tulum ıle de tam bır uyum sagladı yanı cuk dıye oturdu desem yerı var :)
2006 model 24500 km 12000 tl ben cok sevdım bu makınayı :cherry:

Güle güle kullanın. Madem salonda tutucaksınız buda benden hediyesi olsun :)
dantel2.jpg

Hayırlı olsun tekeriniz düz basa.

Eski tip explorer varsa bu yöntem iyidir.

İnternet Explorer'da gözükecek imageshack toolbar programını yüklüyorsun. Google'da tarat çıkar ayarları var.
İmage opt. Full

Link style Hotling forum 1

Permission Public

Resize 640*

Size on No diyorsun. Resimleri seç, tutup direk mesaj yazdığın yere bırak hepsi yüklenir.

Hayırlı olsun kazasız belasız uzun süreler kullanın, aman birinin üzerine düşmesin evde dikkat, çalıştırırken de camları açmayı unutmayın.

Bu arada eve nasıl taşıdın ben de salonu hazırlamaya başladım motosiklet için yer açıyorum, zor oldu mu eve taşıması? (kaç kişi gerekiyor vs)

Hayırlı olsun kazasız belasız uzun süreler kullanın, aman birinin üzerine düşmesin evde dikkat, çalıştırırken de camları açmayı unutmayın.

Bu arada eve nasıl taşıdın ben de salonu hazırlamaya başladım motosiklet için yer açıyorum, zor oldu mu eve taşıması? (kaç kişi gerekiyor vs)

Ben yanlız yaşıyorum kimsenin üzerine düşme tehlikesi yok :)
Bu arada teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.
Egzost'un ucunu camdan dışarı vericem. 4 kişi ile yaklaşık 5-6 merdiveni rampa yaparak çıkardım ama keskin bir viraj'da çok zorlandık :mrgreen:
Evde yer meselesi hiç sorun değil gayet müsait :bounce:
Bu arada fotolarını şuan yükleme aşamasında'dır :)

Ben yanlız yaşıyorum kimsenin üzerine düşme tehlikesi yok :)
Bu arada teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.
Egzost'un ucunu camdan dışarı vericem. 4 kişi ile yaklaşık 5-6 merdiveni rampa yaparak çıkardım ama keskin bir viraj'da çok zorlandık :mrgreen:
Evde yer meselesi hiç sorun değil gayet müsait :bounce:
Bu arada fotolarını şuan yükleme aşamasında'dır :)

Hayırlı olsun.. Çok güzel bir makine almışsınız.. Öyle 180le yatarak viraj dönmeye benzemez o :p
Aman diyim tek yaşıyomuşsunuz canınız sıkıldığında sesini duyayım diye çalıştırmayın da Allah muhafaza haberlerde görmeyelim "Çılgın motorcu evinde motosikletiyle yatarken zehirlendi " :p:queen:

maşallah cok güzel bir motosiklet,allahnazardan korusun, tekerin düz bassın nice yıllarca yollara

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar