Sonradan bollaşan kask

M beden bell qualifer winger kask kullanıyorum ilk aldığımda kafamı tam saran kask son zamanlarda baya bol gelmeye başladı şöyleki kasislerden geçerken kask yer değiştiriyor bir türlü sabit durmuyor yukarı kaldırıyorum aşşağı çöküyor ... bağlayabildiğim kadar sıkı bağlıyorum yinede durmuyor. ne yapayım şimdi neden böyle yaptı bu kask ?

kaskın kafada hareket etmesinin kazada boynumuzun kırılmasına yol açtığını biliyorum. üstüne yolda giderken arada düzeltmeye uğraşmalarım dikkatimi dağıtıyor. 2014 üretimi bir kask acaba ömrünü tamamlamaya yaklaştıkça pedlerin kendini salması normal midir? sizin kaskların durumu nedir?

bu arada değerindeki kasklarla takas olur :D

O kadar da bollaşma normal değil. 3 yılda kask bozulmaz. Balaklava kullanabilirsiniz belki, hem içi kirlenmez böylece.

balaklava kullanabilirsin yada kask bereleri var yada normal şapka tak gitsin zaten kış geliyor bunlarda çözüm olmaz ise yeni iç ped alabilirsin

tamam arkadaşlar pedleri önce bir yıkamayı deniyim olmadı değiştiririm oda olmazsa kaskımla vedalaşıcam.

pedleri surekli yikamak yipratir.. masraf yapmak istemiyorsan fazla pedleri kafana deymeyecek yerlerden (kaska bakan tarafindan) dikis yerini biraz sök icine pamuk bas ve diktir.. yukardan bosluk varsa yine oraya biraz kalin bi kumas diktirebilirsin orjinal ped hatlarina uyarak . arkadasa tavsiye edip yaptirdim hic belli olmuyor ve memnun

Değerindeki kasklarla takas olur nedir? Kullanılmış prezervatif takası gibi bir şey bu.

Fiyat ortalamasının Üzerinde kalan bir kask için tuhaf bir durum.

Dandik Sway marka kask kullanıyordum bu şekilde boşluk yapmıştı vede kirlenmişti ped lerini makineye attım yıkadım bu seferde şiştimi ne olduysa kafamı sıktı okadar sıktıki takamaz oldum şöp oldu o kask,

Şuan MT helmets Kask kullanıyorum Hem ses rüzgar alma yönünden Hemde kafayı sarma ve rahatlık yönünden çok memnunum.

BU arada kaskım MT nin alt seviye bir modeli Bayiden MT nin tüm Model kasklarını alarak denedim üst modelleride dahil üst modeller bile rüzgar aldı rahatsız etti düşük modeli daha iyi performans gönderdi Bende aldım.

Demek istediğim Fiyat la alakalı bbir durum değil sanırım konfor gibi şeyler kafanza uyumu ve çıkan modelin kalitesi önemli sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar