....Sonrada şuç motorcuların oluyor

Ben tarafikte motorumu güzeel güzel kullanırken otomobillerden yol istemek için sellektör yapıyorum adamlar tınlamıyo bile. Bide üstüne üstlük sıkıştırmaya çalışıyorlar. Diğer motorcularda yaşıyordur aynı saorunları heralde. Sonrada kafam atıyor bi sağdan giriyorum bi soldan bi aradan ondan sonra motorcu adam trafik canavarı oluyor. Bırakmıyorlar ki adamı adam gibi motorunu sürsün.
Yalan mı konuşuyorum ? Sizde yaşamıyormusunuz aynı sorumları yalansaa yalan diyin.

sol şeridin sollama şeridi olduğunu, sollama bittikten sonra sağ şeride geçilmesi gerektiğinin bilincinde değil ki sürücüler....herkes sol şeritten gideyim çabasında...en sağ şeritler hep bomboş...sanki ingiltere burası da trafik sağ şeritten akıyor....

ayrıca sol şeritten gitmeye programlanmış bu sürücüler bırak motosikletlere arabalara da yol vermiyorlar zaten ister selektör yap ister korna çal...duvar duvar

Birde geldiğini göre göre tali yoldan ana yola çıkarken virajı en dıştan alan öküz bayan şöförler var. Bu Sabah olduğu gibi

sadece onu bayanlar yapsa ağzına zıctımının okuzlerıde var gordugu halde onun e fırlıyor..
bundan bır ay kadar once 3 serıtlı bır yolda traktor solluyordum karsı serıttende tır gelıyordu traktorun tam arka tekerlegı hızasına geldım traktor bırden sola kırdı... bende arka fren levyesının ordan vurdum... allahtan cokk hızlı degıldım ve dusmedım ama arka fren levyesi ayağımı koydugum yere yapısmıs yanı arka fren komple gıtmıstı.... ayagımı bır 20 dk hıssetmedım... verılmıs sadakam varmıs dusmedım hayvan adam bırde ustumden gecerdı...
boyle okuzler varken motora bınmek ezıt oluyor......
:jocolor: :jocolor: :jocolor: :salut:

Valla ben sellektör yapıp yol istemekten bıktım artık, sağından geçiveriyorum, daha kolay daha stressiz, herkese tavsiye ederim. yanlız bi arabayı sağlarken , mutlaka korna sellektör vasıtasıyla kendinizi farkettirin . yoksa o sola yapışmış vatandaşların bi anda aklına esip sağa geçebiliyorlar cart diye.

o kapışmak isteyenlere mütevazi bir hızda trafikte dersini vereceksin ne de olsa motosikletsin.
tecrübe: trafikte ne kadar masum gözükseler de (aslında hepsi birer canavar) yaşlı amcalardan ve her yaştaki kadın sürücüden olduğunca uzak duracaksın. aynı şekilde dolmuş, taksi ve otobüslerden de...

Aynı sorunu bende yasıyorum baktım kimse yol vermiyor bi sağ bi sol.
Bişey demek istiyorum pazar gunu arabayla erdek donusu yolda 7-8tane bmw motor (yanlarda cantaları olan enduro tarzı sanırım 600cclik,16 ve 34 plakalı)la karsılastık,ben ve babam motorcuları sevdigimiz için ne guzel falan geziyolar adamlar dioduk bazıları sag seritten usulca gidiyordu,bazıları sol seride gecip arabayı solladıktan sonra tekrar sag seride gecip arkadakine yol veriyordu ancak aralarında bir denyo vardıkı sol seritten kaptırmış gidiyodu bizde arkasındayız babam sellektör yaptı adam hiç umursamadı bir oldu ıkı oldu ama adam hala sol seritten gidiyodu bizimki iice sinirlendi ve girdi motorun arkasına inanın ben on koltukta adamın arka kısmı içimde hissettim babama yaw dur arkasında cocugu var dedim (yani cocugu olmasa inanin iice yapıs arkasına dicektim)korna caldık ve sellektörler sonucu herif el kol haraketi yaparak yol verdi sonunda.Bence sunu unutmayalım arkadaslar nası 4tekerlerden denyo cıkıyosa bunlar bizim içimizdede malesef var

tum otomobil sürücüleri aynı ama benim sesimi duyan kendini nereye atıcağını bilemiyor en iyi hele hele bayanlar korkudan kaç defa kaza tehlikesi atlattı hoşumamı gidiyor tabiki hayır ama mecburum eski motorumda gürültülüydü beter olsunlar camlarınıda kapatamıyorlar sesten felaket rahatsız oluyolar en iisi :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Her gün en az 3 kaza atlatıyorum dikkatsiz sürücüler yüzünden, birgün vurucaz birisine ama hadi hayırlısı. Ama indirip dövecem birisini kesin sinirli anıma denk gelmedi daha kafa sallayıp geçiyorum sadece ve sanırım dayağımı yiyenden bütün bunların hıncını alırım. Artık kim kimi döverse :) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar