Ustam sana da karışan birileri yok mu böyle gezilerde? Mesela anne baba ya da eş gibi.
-Oğlum motorla gidilmez o kadar yol,
-Oğlum bozulur ıssız yollarda kalırsın,
-Oğlum manyakmısın otobüs varken teee oralara motorla gidilirmi, delirdinmi allah aşkına,
-Oğlum rüzgarı ala ala zatüre olursun,
-Oğlum geçen bak motorcuları öldürdüler oralarda.Sakın,
-Oğlum millet araba kullanıyor sen motorla gidecem diyosun büyü artık.
-Oğlum çocuğun var bizi düşünmüyon bari onu düşün
gibi..
güzel soru

usta öncelikle bekarım, evli olsam yine gitmek için elimden geleni yapar olmadı beraber giderdim. tabii onun güvenliğini sağlamak için bu kadar keyif alamazdım.
babam onca yolu gidip görsen ne olacak şeklinde yaklaştı hep, içini bilemem. ben gittikten sonra millete anlatıyormuş ama hep

annem, en büyük manevi destekçim diyebilirim. planlarımı ilk ona anlatırım ve dikkatlice dinler beni. anne yüreği korksa da allaha emanet edip güzelce uğurluyor yola çıkarken. gezgin ruhlu bir kadın, aynı ona çekmişim. motorcuların öldürüldüğü zamanlar ben de kırımda çadırda kalıyordum, skypetan konuştuk endişesini hiç belli etmedi.
diğer ithamlara gelirsek, aslında çevremde o düşüncede insan pek yok. ya beni tanıdıkları için ya da o söylemlerin yersiz olacağını bildikleri için söylemezler. anca yolda karşılaştığım insanlardan duyuyorum böylelerini

bakalım, ilerde çoluk çocuklu bir hayata karışırsam onu da peşime takarım
Müthiş güzel fotoğraflar. Teşekkürler sabah sabah iyi geldi...
teşekkürler
millet ne diyo, amerikaya gittik ingiltereye gittik hollandaya uğradık almanya üzerinden geçtik bulgaristan da dolaştık, şurda selfie çektik burda check-in yaptık,çok güzeliz çok entellektüeliz.. bunların hepsi boş. bunlar memleketimizi gezmemiş dolaşmamış insanlar. şu fotoğraflara tekrar bir bakarmısınız
öyle diyenler ne kadar sığ di mi, tamamen özentilik. gerçi gezdikleri yerlere baktığında bu insanlarda ülkemizdeki doğal güzellikeri gezecek mantalite olmadığını da anlayabiliriz. birlerce kilomete gidip demir yığını ya da sehirde gezmeyi severler. milyonlarca insanın pozunu verdiği yerlerde fotoğraf çekilmeyi isterler...