Sonbahar ın Son gezisini yaptım.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
20 Kasım ve hava 22 derece.. Sezonu kapatmadan önce sevdiğim bi rotada sürüş yapmak istedim.
Rotam oldukca zengin, otoyol / köy yolları / dağ yolları / bölünmüş hızlı yollar / küçük kasabalar.. 418 km ( İstanbul - İzmit - Adapazarı - Taraklı - Gölpazarı - Vezirhan - İznik - Yalova - İstanbul )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler ,artık yaptığı gezileri bu kadar özenle paylaşan çok az kişi kaldı,emek ve zaman ayırdığınız icin teşekkür ederim.

Motosikleti
tebrikler ,artık yaptığı gezileri bu kadar özenle paylaşan çok az kişi kaldı,emek ve zaman ayırdığınız icin teşekkür ederim.

Bu konuya bende dikkat ediyorum, özellike Facebookta bile yok artık paylaşım yapan, ki en zahmetsiz portal.
Dün o kadar yol sürdüm , ne aynı rotada ne karşı rotada selamlaşabilceğim bitane motorcu bile göremedim. Gezen kalmadı artık.

Çok güzel bir gezi olmuş. Böyle gezi gönderileri gördükçe ertesi gün çantayı toplayıp çıkasım geliyor ama okul ve ekonomik şartlar aklıma gelince tüm hevesim sönüyor. Anca yazın bir hafta ayırıp yapabiliyorum bu şekilde bir geziyi.

Motosikleti
Çok güzel bir gezi olmuş. Böyle gezi gönderileri gördükçe ertesi gün çantayı toplayıp çıkasım geliyor ama okul ve ekonomik şartlar aklıma gelince tüm hevesim sönüyor. Anca yazın bir hafta ayırıp yapabiliyorum bu şekilde bir geziyi.

Hersey vaktinde güzel. İmkan yaratmadıkca o istekler hep erteleniyor. Yıllar sonra bu fotoğraflara baktığında ' nede güzel günlermiş iyki gitmiş, iyki gezmişim ' diyorsun.

Taraklı güzeldir,asıl güzellik ise biraz yukarıarda sırasıyla Karagöl yaylası ,sultanlınar yaylası v.s , çok güzel yerler var,taraklıya yakın çok güzel tabiat parklarıda var ,sünnet gölü,Abant gölü Taşkesti civarı, Gölpazarı nın fasulyesi meşhurdur,güzel gezi olmuş,sizi Facebook ta da görüştüm:)

Son düzenleme:
İmkan, bütçe ve vakit meselesi. Ölüm döşeğindeki kimse keşke daha çok çalışsaydım dememiş. Hepsi keşke daha çok gezseydim, sevdiklerime vakit ayırsaydım demiş. Onun için derhal gezmek, kafadakileri yapmak lazım.

Ben yapabiliyor muyum, çoğunlukla hayır ama elimden geldiğince gezme ve sevdiklerime vakit ayırmayı sürdürmeye çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar