ATP sistemi taktırın zinciri unutun.
Ahmet Turan peker abi eline koluna sağlık.
Spreye para ver temizliyiciye para ver eğil uğraş vs vs mazide kaldı bunlar
şimdi baktım, ilginç bir şeymiş
Hocam bence 90 numara yağ alsanız daha iyi olur. Hem daha az sıçrar hem daha fazla durur zincirin üzerinde. yarım litresini 10 tlye aldım ben 3 kapak kullanıyorum yağlama başına, 6 ayda yarısındayım daha.
Hocam bu 90 numara yağı herkes konuşuyor bi denk gelemedim buna bi fotoğrafını yaklaşabilirseniz lütfen
Yanik yağa konusunda da bi şikayetim olmadı üstünde durma konusunda falan kullanım alanım toz toprak olduğu için daha sık yıkayıp daha sık yağlıyorum zinciri
Zincirimi yağlamayı düşünüyordum zaten bide siz deyince küçük bir video çekeyim dedim. Videoda dediğim gibi ben yağcıdan bidondan aldım o yüzden yağ kola şişesinde. 25 tlye litrelikler var kutulu ama gerek yok bence. Video biraz acemice son anda aklıma geldi zaten. Jantımın kirliliği için de özür diliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=YnWlHz3lRvw
Atp sistemi nedir? Googleda aratınca başka şeyler çıkıyor

ahmet abinin yaptığı bi sistem
yağ haznesinde 90 numara yada 140 numara yağ var.
zamanlayıcıya bağlı valf ile
kaç saniye bekleyip kaç saniye yağlanacağına karar verip valf ona göre açılıp kapanıyor
zincire bakan fırça ile hem yağlıyor hem temizliyor
resimdeki 50 ml yağ ile ortalama 1500 km gidiyor
bu sürede de zincir hiç yağsız kalmıyor.
yağmurda çamurda toprakta hep yağlı kalıyor
[url]https://i.hizliresim.com/A5SKyn.jpg[/url]
Hocam bu yağ janta sıçramıyor mu ?
Sprey yağlarda, sizin de bildiğiniz gibi yağın zincire tutunmasını sağlayan maddeler var.
Hocam bu yağ janta sıçramıyor mu ?
Sprey yağlarda, sizin de bildiğiniz gibi yağın zincire tutunmasını sağlayan maddeler var.
ahmet abinin yaptığı bi sistem
yağ haznesinde 90 numara yada 140 numara yağ var.
zamanlayıcıya bağlı valf ile
kaç saniye bekleyip kaç saniye yağlanacağına karar verip valf ona göre açılıp kapanıyor
zincire bakan fırça ile hem yağlıyor hem temizliyor
resimdeki 50 ml yağ ile ortalama 1500 km gidiyor
bu sürede de zincir hiç yağsız kalmıyor.
yağmurda çamurda toprakta hep yağlı kalıyor
[url]https://i.hizliresim.com/A5SKyn.jpg[/url]
Kendisi satıyor mu acaba nasıl ulaşabiliriz Ahmet Beye anladığım kadarıyla scottoiler zincir yağlama sistemi gibi
Kendisi satıyor mu acaba nasıl ulaşabiliriz Ahmet Beye anladığım kadarıyla scottoiler zincir yağlama sistemi gibi
90 numara yağ kullanıyorum.
Yaz mevsiminde daha fazla sıçrama yapıyor onun için 140 numara yağ almak istedim ama 1lt pakette bulamadım, sadece internette Petrol Ofisinin 3lt paketi satılıyor.
140 numara yağ kullanan arkadaşlar nasıl temin ediyorsunuz?
N11 e yaz 140 dişli yağı diye arat. 29 liraya en ucuz 1 lt var.
Bunu nasıl düşünmüyorsunuz? Aramayı bilmiyorsunuz![]()
Hocam verdiğiniz ipucu yardımıyla buldum, teşekkürler. Daha önce birkaç defa aramıştım ama nedense sonuçlarda 1lt ambalaj hiç çıkmamıştı. Benim birkaç dakikadan fazla zaman ayırmıyor olmam da etkilemiştir mutlaka
Bizim nesil için hala en iyi arama motoru yahoo galiba![]()