OGLUMVE BEN Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 14,836 13 Ağu 2009 #22 aman hiç kalmayın hemen yazın he :queen: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 PM ---------- Akileos' Alıntı: dur ozaman ben sana bi artçı olim... hani bi şarkı vardıya hadi hisset beni.... Genişletmek için tıkla ... ugurapay' Alıntı: Bunda birtane yok ki tam sakat kulaktan kulağa gibi :queen: Genişletmek için tıkla ... aman geç kalmayın hemen yazın he:queen:
aman hiç kalmayın hemen yazın he :queen: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 PM ---------- Akileos' Alıntı: dur ozaman ben sana bi artçı olim... hani bi şarkı vardıya hadi hisset beni.... Genişletmek için tıkla ... ugurapay' Alıntı: Bunda birtane yok ki tam sakat kulaktan kulağa gibi :queen: Genişletmek için tıkla ... aman geç kalmayın hemen yazın he:queen:
sir@disi Katılım 11 Ağu 2009 Mesajlar 228 13 Ağu 2009 Konu Yazar #23 ehehe bende soruma cvp alamadım ya önkalkarmı bu makine de yada drif yapılırmı bunla
OGLUMVE BEN Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 14,836 13 Ağu 2009 #24 sir@disi' Alıntı: ehehe bende soruma cvp alamadım ya önkalkarmı bu makine de yada drif yapılırmı bunla Genişletmek için tıkla ... artçı olarak kalın kişileri alırsan çok rahat yaparsın:queen:
sir@disi' Alıntı: ehehe bende soruma cvp alamadım ya önkalkarmı bu makine de yada drif yapılırmı bunla Genişletmek için tıkla ... artçı olarak kalın kişileri alırsan çok rahat yaparsın:queen:
sir@disi Katılım 11 Ağu 2009 Mesajlar 228 13 Ağu 2009 Konu Yazar #27 bizim aileye bu motor fazla okadar kişi cıkmaz