Son kararım KTM 200 Duke siparişi veriyorum..

YA HİÇ KTM bir HONDA.YAMAHA .SUZUKI.KAWASAKİ gibi olabilirmi...yani..bu matematık .mantığa AYKIRI... ÖVUP DURUYORSUNUZ...

ktm takı tukur çalışan motora sahıp..:farao:..
ALAN ADAMA da hayırlı olsun dıyemem..... çünkü YALAN ATMIŞ OLURUM...

Motor bilgin takır tukur olursa yazdıkların da böyle abuk subuk olur,haklısın...

YA HİÇ KTM bir HONDA.YAMAHA .SUZUKI.KAWASAKİ gibi olabilirmi...yani..bu matematık .mantığa AYKIRI... ÖVUP DURUYORSUNUZ...

ktm takı tukur çalışan motora sahıp..:farao:..
ALAN ADAMA da hayırlı olsun dıyemem..... çünkü YALAN ATMIŞ OLURUM...

hayırlı olsun kazasız surusler + 100m Gidemeyen KTM Dakar kazanıyor süreklı nasıl oluyo bu bi anlat bize

HAYATININ hatası ....

neresı 10 numara makınanın ...hiç honda ile kıyas edılırmı....

k.t.m AÇILIMI : ALMAYADA Du kannst nicht einmal hundert Meter 100 METRE BILE GİDEMEZ... DERLER.... Zengin arkadaş galiba
Doğru canım.Hiç hondayla kıyas edilir mi.Bir tarafta sırf para kazanmak için üreten Honda,diğer tarafta enduroda klas olmuş,artık elit bir marka olmuş KTM.
Param olsa hiç düşünmeden KTM alırdım.Acaba hayatında hiç KTM'ye bindin mi?
Ssn git fosur fosur yağ yakan hondaya git,giderken de nickini değiştir birader.Yunan mısın sen?

Hayırlı olsun. Bununla ilgili olumlu/olumsuz izlenimlerini paylaşmayı unutma :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullanın şahane bir motosiklet ! :wiinkk:

Motorun üzerine binmemiş insanların yorumlarını önemseme , gayet güzel bir motora benziyor , kullanınca bizle + ve - lerini paylaşırsan almak isteyen diğer kişilerede yardımın dokunmuş olur ...

Tekeriniz düz bassın, hayırlı olsun ...

12 sene üst üste dakar rally ' yi kazanan marka için ''100 mt bile gidemez'' demek. bi bitmediniz ....

hayırlı uğurlu olsun. Honda yerine ktm iyi seçimdir. Güle güle binin.

Herkeze teşekkürler olumlu olsuz tartışmaya gerek yok Beyler Herkezin düşüncesi farklı olabilir.. :)

Hayırlı olsun güle güle binersin inşallah.
İlk motosikletin mi buarada?
Benimde çoook istediğim motor bu:joker:
Ben de artık bu yaz almak istiyorum yıllardır bekliyorum. Eğer alırsam ya ankaradan ya da mersinden alacağım.
Artık ya @umurcan ya sen bana yardımcı olursunuz bayiiden tanıdık indiriminden yararlanırız :p

Hacı Ulusan'a geçti burada KTM. En son 1000€ alışveriş çeki veriyorlardı Duke 200 alana :mrgreen:
Şimdi kalktı herhalde de sen gel hele de gider pazarlık ederiz :wiinkk:

Hacı Ulusan'a geçti burada KTM. En son 1000€ alışveriş çeki veriyorlardı Duke 200 alana :mrgreen:
Şimdi kalktı herhalde de sen gel hele de gider pazarlık ederiz :wiinkk:

Aynen hacı dediğin gibi birara öyle kampanyaları vardı. Eyvallah :) Bana da şöyle Ahmet kardeşimizin aldığı fiyattan alırsak çok iyi olur :rendeer:

Hacı valla o rakamı Ahmet çok iyi almış :mrgreen: Ben yazın bütün parayı bi kerede peşin verecem dedim yine buralara gelmedi.
Orada tabi farklı bayiiler olunca müşteri kaçırmak istemeyebilir de. Burada ne yaparlar bilemem. Ama en olmadı 1000€ ekipman için kasarız :wiinkk:

Ktm hayatinin hatasi? Neresi 10 numara? Ve hondayla kiyas edilirmi? Admin arkadaslardan rica etsem bu arkadasin uyeligini silebilirlermi? Gozlerime inanamadim adam elinden gelse ktm le mondial i ayni keseye koyacak. Ne diyimki sana hic bise demiyorum. Ve senin motorlar hakkinda HICBIR BILGIN yok nokta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar