hayret bir şey, ideolojime 180 derece ters olan bir müziği severek dinlemek çok çok enteresan bir durum..
-ırkçılık var
-kibir var
-savaş çığırtkanlığı görüyorum
-bir başka ulusu aşağılama mevcut
-bencillik var
2011 yılında üniversite zamanları, pansiyonda odamda laptoptan müzik dinliyorum, kulaklık takılı ve son ses "sarı kamış" şarkısını dinliyorum, bir anlık oda kapısına ilişti gözüm, bir baktım yan odada arkadaş gelmiş dans ediyor.
"sarı kamış" şarkısı kulaklıktan dışarı pop müzik gibi çıkıyormuş sonradan fark ettim, arkadaş serdar ortaç tarkan falan dinliyorum sandı galiba ve "sarı kamış" dinlerken onun öyle dansını görünce baya komiğime gitmişti.
müzik ruhun gıdasıdır, tabi müzik dinledikten sonra karakteri bozulan tipleri efesnen kınıyoruz.
hiç bir zaman unutulmamalıdır, insanlar sadece iyi ve kötü olmak üzere ikiye ayrılır.. salak insanlar da kötü insan sınıfına yakındır çünkü zarar verdiğini bilmezler ve kendi hareketlerini sorgulamazlar.
buda iyi müzik, sözleri de kulağa güzel geliyor, yine ideolojim dışında ama müzik dinlerken sadece beğenip beğenmemem önemli.
şanı büyük osman paşa, plevneden çıkmam diyor