Son Dakika.! İbrahim Tatlıses vuruldu..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kendisini sevmezdim . adam show gecesinde küçük hayranına (9 yaşında kız çocuğu) küçük o... diye herkesin içinde kültür bakanı ve kızın ailesi de var .
neyse acil şifalar diliyorum.

Motosikletlerin bile eksileri ve artıları ortaya konuluken. Bir insanın sadece eksilerini ortaya koymak, Hemde saldırıya uğramış hastanede yaşam mücadelesi veren bir insansa konu. Özenli olmak gerekir diye düşünüyorum.
En zalim insanlara bile merhamet duyabiliyorsan,
En sevmediğin kişilere bile adaletli davranabiliyorsan veya içten bir şekilde acil şifalar dileyebiliyorsan.
Demek ki insansın.
Sanatı hariç kendisini hiç takdir etmemişimdir. Ama bunları konuşmanın zamanı değil.
Acil şifalar dilerim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

destan yazdıydım ama sildim şimdi polemiklerle boguşamam zaten sıkıntılardayım.
ata sözü yazıp çıkayım işin içinden ''dün yediğin hurmalar bugun dıdını tırmalar''

Son düzenleme:
Kalashnikov mermisi başka birine gelse o anda ölürdü.

Bu adamın kafa yapısı nasıl çok merak ettim doğrusu.

Acil şifalar dilerim.

Onca asker oluyor doguda su kisiliksiz kadar haber yapmiyolar ya o icime oturuyor.Kac gun gundemde kalir simdi, kac asker oldu birinin ismi hatirlanmaz simdi sorsan.

Ben boyle zihniyetin...

Gereksiz yere gündemi meşgul ediyorlar.45 saniye haberini yap geç, kime ne?..

VIA

Sevinmem kimsenin felaketine ama üzülünecek biride değildi benim gözümde.

Umarım arabesk kültürünün kafasınada bir kurşun sıkılır günün birinde, sevgili ülkemde!

İnsan isek, üzülünüz. Sevmeyenler sadece insan olmasından, sevenler ise ne için istiyorlarsa. Üzülsün.

Üzülmeli, bence.

Gayrı yazılanların hepsi çerçöp.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayat devam ediyor..Layığını bulmak her daim iyidir.

benim anlamadigim olay kalesnikof mermisi yiyen adam nasil hayatta benim tahminimce beyib oldu makinalarla vucut yasiyor bana imkansiz geliyor cnki kalesikof mermisi namludan donerek cikiyor bu sekilde cika mermi buyuk hasar birakir girdigi yerde yanlismiyim

Bence içimdeki ses,vurulduğu anda öldü diyor.Ölüm haberi belli bir kesimde infial yaratmasın diye söylemiyorlar.

Tahminimce böyle birşey var.

Hak yoluna vermezsen mangır,b.k yoluna gidersin tangır tangır...

Demiş adamın biri.

açıkcası ben üzüldüm binlerce kişiye ekmek kapısı açmış biri için suikast sonrasında yaşam mücadelesi verirken geçmişteki eksilerini ortaya döküp kutuplaşmak yersiz olur düşüncesindeyim. bir insanın hatalarıda olabilir ama bu insan topluma kendini kabul ettirmiş patavatsız da olsa sevenleri onu o şekilde kabullenmiş. insan oldugumuzu unutmayalım lütfen.

(japonya depremi ve ardından tusunamisinden hemen ertesi günü hükümet yanlısı bir vatandaş japonyaya iyi oldu japonlar israile silah teknolojisi veriyordu ve bu teknoloji sayesinde filistinliler zulum görüyordu diyebilecek kadar cahil ve insanlıktan nasibini almayan bir adama karşı agzımı açıp tek kelime bile söylemeye deymeyecegini düşündüm. )
oysa söylenecek o kadar çok şey vardıki. neyse uzatmayalım

sözün kısası acil şifalar diliyorum.

Hayat devam ediyor..Layığını bulmak her daim iyidir.

+1 silahla yaşayan silahla ölür,her daim neyi hakedersen onu alırsın der büyük bir şair...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------

benim anlamadigim olay kalesnikof mermisi yiyen adam nasil hayatta benim tahminimce beyib oldu makinalarla vucut yasiyor bana imkansiz geliyor cnki kalesikof mermisi namludan donerek cikiyor bu sekilde cika mermi buyuk hasar birakir girdigi yerde yanlismiyim

Kafa kalın olunca bişey olmaz merak etme işlememiştir bile belki hafif bir çizik olmuştur kafasında o da çok zor da neyse,bobiyi pardon iboyu vurmak için en azından domuzlar için domdom kurşunu veya kol kadar uçaksavar mermisi belki belki işler ama en güzeli bazuka veya tank topu belki bunlar öldürebilir,kafasına kalaşnikof mermisi yemiş adam nasıl sağ kalır???özellikle içi boş olup bir taraftan girip öbür taraftan çıkınca da birşey olmaz,keleş girerken değil çıkarken aha bööööle delik açarak çıktığını biliyorum ama bu şartlar normal insanlar için geçerli, ibo için değil,o bir imparator (neyin imparatoruysa) iyi türkü çığıran herkes imparator olsaydı Aşık Veysel, Neşet Ertaş,Musa Eroğlu, Arif Sağ imparator olurdu

haberlerde filan öyle bir anlatıyorlar ki, zannedersin ki adam evliya.
Geçmiş olsun, hakkında hayırlısı olsun.

Bence içimdeki ses,vurulduğu anda öldü diyor.Ölüm haberi belli bir kesimde infial yaratmasın diye söylemiyorlar.

Tahminimce böyle birşey var.

Hak yoluna vermezsen mangır,b.k yoluna gidersin tangır tangır...

Demiş adamın biri.

komplo teorisi yapmaktan başka birşey bilmiyorsunuz türk doktorları yalan söyleyecek kadar şerefsiz değiller ölse öldüğü açıklanırdı bugünden itibaren uyutmayıda bırakmışlar nasılsın diye sorduklarında iyiyim diye cevap vermiş ve sağ eliyle ayağını oynatmış siz sadece komplo teorisi yapıyorsunuz başka birşey değil öyle bir ülkede yaşıyoruz ki hergün komplo teorileri üretiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar