Biz çok konuşan az yapan bir milletiz,herkes bir şekilde konuşmuş, erbakanı da sevmem ama en azından adamın partisinden 5 parti çıkmış zamanında başbakan olmuş,eğitimli kültürlü almanyada öğretim görevliliği yapmış partisinden cumhurbaşkanı başbakanı çıkartmış birisinin vefatında bile bu kadar konuşulmadı adam profesör üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmış ve kendi icatları var ama...ve bir şarkıcı parçası için bu kadar yırtınıyorsunuz,adamın türkiye hariç yurtdışı yatırımı yok,yaptığı yerde kuzey ırak,urfaya,diyarbakıra,mardine,maraşa falana filana ne yatırım yapmış,kuzey ırakta yaptığı yatırım 1 milyar dolar dendi biraz önceki tv programında yani TL olarak 1500 trilyon yapar,milyar değil,adamda karakter sıfır çok kişinin ahını aldı hala empatiden bahsediliyor,hangi kültürde konuk bayan sanatçıya böyle ağır küfürler hakaretler yapıldığı görülmüş,ayıptır günahtır,seni p....venklerin elinden kurtardım denirmi hiç değil canlı yayında kavga anında söylenmeyecek laflar bunlar,bazı insanlara tabi insansa verilmeyecek 3 şey şunlar: para, yetki ve mikrofon, özellikle bu 3 ünü de verdiniz mi kişinin karakteri,insanlığı ortaya çıkar,bu ibo muydu bobi miydi neydi onun ajdarla arasındaki tek farkı çok daha güzel şarkı söylemesi,yukarıdaki yorumumdada yazdım ibo sanatçı değil şarkıcıdır yüzlerce binlerce gerçek sanatçı var onlara şarkıcı diyoruz ama iboya sanatçı diyoruz,aslında deniliyor diyeyim ben demiyorum... tabiki iboya yapılan doğru bir şey değil ama ibodan başka kaç kişi kalaşnikof AK-47 ile taranmıştır???Etme bulma dünyası,inşallah ölmez,ama ahı olanların ahı çıktı demekki