Son Dakika.! İbrahim Tatlıses vuruldu..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah büyük.Su testisi su yolunda kırılır.Mermilerle imparatorluk kurarsan bir gün o mermi gelir senin kafana saplanır.

Manşeti Hürriyet'te ilk gördüğümde "Sanatçı değil mafya babası gibi adam, olacağı buydu" diye düşündüm.

Haberi okuyunca PKK'nın yapma ihtimali olduğundan bahsedildiğini gördüm ve böyle düşündüğüme pişman oldum. Uzun namlulu tüfeklerle ateş açıldığı için bundan bahsediliyor, ama kendisiyle meselesi olan bir aşiret işi de olabilir. Ayrıntılar açığa çıkacaktır. %50 kurtulma ihtimali varmış şu an itibariyle. Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Ameliyat sona ermiş ve hayati tehlikeyi atlatarak yoğun bakıma alınmış; felç kalma ihtimali varmış.

Adana İl Temsilcisi
TÜRKİYE'ye gelmiş geçmiş kaliteli ve yeri doldurulmaz seslerden birisidir.yaşam tarzı ile değil de,ses kalitesi ve sahnesiyle takdir ettiğim bir sanatçıdır.ALLAH yardımcısı olsun,umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

eeee nooolmuş ki,daha önce 3 kere vurulmuştu bi daha vurulmuş,ses süper ama karakter sıfır,yıldız tilbeye canlı yayında yaptıklarını çabuk unutmuş bir milletiz,veya daha önce dövdüğü kadınlar,mafya olması,pkkya yıllarca maddi destekte bulunmuş olması,hem sanatçı diyebilmek için çok şey gerekir hem eğitim (ses-nota),hem tecrübe, hem de oturmasını-konuşmasını nerede nasıl davranmasını bilmek,bunlardan sadece tecrübeden başka birşeyi yoktu,yani sanatçı değil bence şarkıcıdır kendisi,emel sayın sanatçıdır,barış manço sanatçıdır, erol evgin sanatçıdır, izzet altınmeşe sanatçıdır, sezen aksu,ajda pekkan da sanatçıdır ama ibrahim tatlıses sanatçı değildir,çok güzel şarkı söylüyordu evet,ama sanatçı diyemeyiz,yinede ölmesini istemezdim ama silahla yaşarsan silahla ölürsün bundan başka kaç kişi kaç defa silahlı saldırıya uğramıştır,birisinin kuyruğuna basmadığı sürece kimse kimseyi uzun namlulu silahlarla vurmaz,saygılar

Ölürse PKK için iyi mi olur kötü mü olur onu tam çıkaramadım.

Ölürse PKK için iyi mi olur kötü mü olur onu tam çıkaramadım.

hiiiiiiiç merak etme,tabi ölmesini istemeyiz,kimsenin kötülüğünde değiliz ama öldüğünde pkk için iyi mi kötü mü olacağına açılacak .........istan bayraklarından,yapılacak imralıdaki terörist elebaşı için sloganlardan, elebaşının resimlerinin açılmasından vs vs dan pkk için iyi mi oldu kötü mü oldu, bizim için iyi mi oldu kötü mü oldu o an çok net anlaşılır hiiiiiiiç merak etmeyin,benim tahminimce pkk için büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum ama tabi bunları söylemek için henüz çok erken,inşallah yanılıyorumdur,eğer ölürse şemmamme buke yi söyleyemecek artık,yorum sizin

Sanatçımıdır değil midir? Pkk lımıdır değilmidir? Bunlardan ziyade bu olayın esas temeli edinilen bilgilere göre Irak ta yaptığı inşaat yatırımları nedeniyle oluşan bir problemden ötürü olduğu söyleniyor.

Bilindiği gibi Tatlıses le ticaret yapıpta kazı kyemeyen yok gibi bir şeydir geçmiş arşivleri araştırınız. Bu olayda da kimbilir kimin ekmeğiyle oynadı ki adamlar Irak tan gelip mermi yağdırdı.

F54

ben açıkçası üzülmedim çünkü yanında çalıştırdığı insanların maaş larını vermiyordu otelinde çalışan inşaatçıların tabi daha önce yaşadıklarını hiç saymıyorum vuralma canlı yayında tehtidler aldı hüngür hüngür ağlamıştı beni öldürmeyin diye demekki doğru dürüst işler yapmadığının kendisi de farkında adam olana hiç kimse dokunmaz ve saygıyla önünde eğilir örnek orhan baba ferdi baba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ölse ya keşke ölmeseydi denilecek bir karakter değildi. yalan, dolan her türlü fırıldaklık mafyacılık,pkk cılık herşey vardı.

türkiye'de güce tapmanın ve zorbalığın sembolü olduğunu biliriz, bütün şarkılarını ezbere bildiğimiz gibi.
vurulduysa da vuruldu.

kendi şantiye alanında işçilerle konuşmasını kaydetmişler, adamlara hem para vermiyor hemde ağıza alınmayacak küfürler ediyordu.
O günden sonra onu konuk yapan kanalları bile sildim...
Ne hali varsa görsün

bildiğim birşey varsa , herkesin yaptıklarının karşılığını bu dünyada göreceğidir.

çokta şeyime değil işin doğrusu.
yıllardan beri uzatmaları yaşıyordu zaten.
külliyen sevmem

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne şehittir ne gazi mok yoluna gitti niyazi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar