Agalar, ben de mecburen kuryelik yapıyorum 2 yıldan fazladır. Günde ortalama 08-19:30 arası yemek-vc ihtiyaçları için bile vakit bulamadığım yoğunlukta en az, günde 70-80 km yol yapıyorum.
Aramızda üniversite bitiren çok olduğu kadar, kafasında hamam tası gibi bol kayışlı, ağzında sigara, elinde telefon, üst-baş darmadağın gördüğüm, ışık, kural takmayan 17-60 yaş arası pek de insana benzemeyen ve beni kaza yapmaya zorlayan, gazı açınca gitmeyi " kullanmak zannneden " çok fazla kişi de var. Onların yaptıkları hataların bedelini ya da sağladığı ön yargının sonuçlarını ben de ödemek zorunda kalıyorum. En azından, patrondan kask istediğim zaman bana 20-30 tl lik kask verilmesi.. " Senden öncekiler takmıyordu bile " yağmurluk, bot, eldiven.. Hiç bir şey verilmedi. Hepsini kendim aldım. 2 aydır fren balatalarım bitik, bozuk gaz kolu vs.. 1 sene öncesine kadar da çatlamış 6 yıllık lastiklerle kullandım. Söyleye söyleye bıktırıp ancak motora bakım yaptırabilsem bile kâr sayıyorum. Kişi, saygıyı kendi oluşturur. Benden öncekilerin yaptıklarının bedelini ödüyorum. Benim gibi binlercesi var. Patronum gibi de milyonlarcası..