Son anlari kamerada...

Bi kaç gündür bi çok yerde çıkıyor bu video motoru süren kişinin ailesi hem motorcuların hemde diğer araç sürücülerinin bilinçlenmesi için paylaşma kararı almış bu görüntüleri. Sürücünün çevresi tarafında efsane diye nitelendirildiğini çok iyi bir insan ve yardımsever olduğunu belirtiyor ailesi ama ekliyor hız yapmayı da severdi diye. Motorcunun son lafı vov değil "no!" oluyor, hayır diyor ama çok geç sürücü sinyal vermeden yola bakmadan fırlıyor. Ben bu kazadan motorcu arkadaşlara gördüğüm bi kaç şeyi söyleyip dikkatli olmalarını sağlamak istiyorum.

Sizin bulunduğunuz tarafta bi kavşak yada tali yol varsa uzaktan gördüğünüz an önünüz boş dahi olsa hızınızı azaltın her an bir araç çıkacakmış yada o yola girecekmiş gibi davranın kimsenin sinyaline bakmayın çünkü burası Türkiye burda insanlar direksiyonu çevirirken sinyal verirler yani iş işten geçtikten sonra.

Yol ayrımı olan yerlerde özellikle sizin şeridinize karşı şeritten yol verilmişse ortadaki şeritten uzaklaşın yolu ortalayın daha doğrusu kendinizi en iyi gösterebilecek poziyonda olun hem karşıdan gelen için hemde yan yoldan çıkacak kişi için. Bu videodaki arkadaş önündekini sollarken orta şeride yanaşmış o sırada araç sürücü yolu kontrol ettiyse görememiş olabilir zaten o süratle de bi anlık göz açıp kapatana kada motorcu mesafeyi kapatıyor.

Bölünmüş yollar yada pistler harici hız yapmayın arkadaşlar neyin nerden çıkacağı belli olmaz. Önünze bir çocuk fırlasa ve onu öldürseniz bir ömür keşke ben ölseydim dersiniz yaşarken ölmüş olursunuz dikkat edelim hem kendi hayatımıza hem karşımızdakinin hayatına biz motorcuyuz diğerlerinden daha zeki olmazsak yolumuz kara toprak maalesef.

Tamponun kenarina vurmus, hizi %10 daha az olsa kivirma hareketini tamamlardi sanki...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar