Son Anda !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün marmara forumun ordan geçerken gemiler kalkar yüreğimden gizlice
ilk görüntü bugün gerçekleşen bir durumdur. diğerleri farklı günlerde oluşmuştur.
3 videoyu birleştirip tek videoya çevirdim. ilk 2 görüntü ağır çekim. diğer son taksi videosu hızlı çekimdir. 1x .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biraz daha defansif motosiklet kullanmanızı tavsiye ederim.

hocam kusura bakmayın 3 videoda 2 tane hatalı olduğunuz yer var bence.

1 - akan trafikte 2 aracın arasında seyir etmeniz. (1. video) özellikle kamyon duruyorsa bile kör noktasında olmayın.

2- taksili videoda farkındaysanız taksi fren yapıyor siz o arada sağa bakıyorsunuz ve son anda güzel bir fren ile duruyorsunuz. yola baksaydınız bence o ani frene gerek kalmazdı.

3- benzinciden çıkan adamı iyi dövmemişsiniz :queen: orada bir kusurunuz yok.

Son düzenleme:
@barodi biraderim, OMM'den Türkçe çevirisi olan "motosiklet yol sanatı" diye bir kitap var. Okuman gerektiğini düşünüyorum kendi adıma.

Son videoda kızı keseyim derken çarpıyordun o senin hatan :) Bu arada yavaşlatılmış halindeki hızınız kurallar dahilinde yani biraz hızlı gidiyorsunuz.

hocam kusura bakmayın 3 videoda 2 tane hatalı olduğunuz yer var bence.

1 - akan trafikte 2 aracın arasında seyir etmeniz. (1. video) özellikle kamyon duruyorsa bile kör noktasında olmayın.

2- taksili videoda farkındaysanız taksi fren yapıyor siz o arada sağa bakıyorsunuz ve son anda güzel bir fren ile duruyorsunuz. yola baksaydınız bence o ani frene gerek kalmazdı.

3- benzinciden çıkan adamı iyi dövmemişsiniz :queen: orada bir kusurunuz yok.

1.ci görüntüde trafik akmıyordu gibi hızım düşüktü baya. hatta normal çekimle şimdi tekrar atıyorum .mecbur o trafiği kim olsa beklemez beklerim diyen kendini kandırır. 3 4 kez korna çalmama rağmen egzozun sesine rağmen , kamyonun camı açık olmasına rağmen ,
gerçi, tabiki 1 ve 3 ncü görüntülerde suç bende zaten kabul ediyorum. sonuça arabaların arasına girmek normalde yasak. gelde onu motor kulananlara anlat . ben biliyorumki ben motor kullanırım ammmaa hiçmi hiç şuana dek arabaların arasına girmedim. arabaların arasından geçip sürmedim. tıpkı diğer 4 tekerlekli araçlar gibi trafikte araba gibi pinekleyerek cep telefonumla oynayarak sinir stres içinde saatlerce o güzelim trafikte bekledim beklerimde diyen yalan söyler :bounce:
bu arada ilk görüntüde hızım 20 km gayet normal bence.

dostum ilk bölümde tam anlamıyla aralardan allaha emanet gidiyorsun. bu tarz bi sürüş tercih edersen ani açılan bi kapı yada şerit değiştiren tatlı kırmızı bi kamyonetin tamponu da seni tercih edebilir :) doblo cu ise tam bir oç ona lafım yok. taksici de taksici işte :)

Son videoda kızı keseyim derken çarpıyordun o senin hatan :) Bu arada yavaşlatılmış halindeki hızınız kurallar dahilinde yani biraz hızlı gidiyorsunuz.

orda yüzde yüz ben suçluyum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Biraz daha defansif motosiklet kullanmanızı tavsiye ederim.

eyvallah teşekkür ederim kardeşim. haklısın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

@barodi biraderim, OMM'den Türkçe çevirisi olan "motosiklet yol sanatı" diye bir kitap var. Okuman gerektiğini düşünüyorum kendi adıma.

bende var o kitap okudum ama benim aklımda hiçbişey kalmadı. tekrar okuyayım. teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

dostum ilk bölümde tam anlamıyla aralardan allaha emanet gidiyorsun. bu tarz bi sürüş tercih edersen ani açılan bi kapı yada şerit değiştiren tatlı kırmızı bi kamyonetin tamponu da seni tercih edebilir :) doblo cu ise tam bir oç ona lafım yok. taksici de taksici işte :)

15 20 km ile gidiyorum yoksa iki aracın arasından 25 i bilemedin 30 ü geçtiğim görülmemiştir. görüldüysede göstertmem :cherry:

işin bitince bana gönder bende okuyim.. her türlü bilgi faydalıdır.

ben orjinalini satıp benzin aldım .sadece fotokopisi kaldı elimde . ayarlayabilirsem göndermeye çalışırım kardeşim.

Selamlar

Kitap duruyor hala okuyorum arada bir :) lazımsa getireyim :D

Ben senin sürüşünü beğeniyorum abi aynen devam :)

Abi sen hep böyle artçılı motora binip belanı mı arıyon naapıon anlamadım gitti :D

Abi sen hep böyle artçılı motora binip belanı mı arıyon naapıon anlamadım gitti :D

tek sarmıyor napayım bir yere gidince insan konuşacak birilerini arıyor. eşim olsaydı veya sevgilim arkamda artçı felan kalmazdı ondan başka.

Refleksler süper :cat: videolara ne yapıyorsun çözemedim :)yutubun video sabitleme özelliğini mi kullanıyorsun?

Refleksler süper :cat: videolara ne yapıyorsun çözemedim :)yutubun video sabitleme özelliğini mi kullanıyorsun?

amatör olduğum için yeni yeni bişeyler öğreniyorum evet youtube den hallediyorum hepsini.

Kırmızı kamyoneti kullanan adamın kültür seviyesi belli. Direksiyonu kırmasının elle tutulur bir mantığı yok geçmiş olsun. Aralardan gidenler kınanıyor da ben hiç arabalarla şeritte trafiği bekleyen motorcu görmedim. Yorumlara baksan herkes goldwing sürüyor.

DKN

artçı hayatının yarısını barodinin arkasında geçirdi be :mrgreen: kurs arabalarında ki gibi debriajı gazı freni arkaya da yaptırda o da kullansın arada, kaldırımlara baktığın sıra fren yapar :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar