- Konu Yazar
Saygıdeğer mt sakinleri
22 yıllık çileli eğitim-öğretim hayatımın bitmesiyle,çiçeği burnunda bir anaokulu öğretmeni oldum. :thumleft: :flower:
7 temmuzda kpss sınavınıda atlattıktan sonra,kendimi ödüllendirmek,hayatımın bu dönüm noktasında,kendi içime bir yolculuk yapmak arzusundayım
Rota olarak istanbuldan,tekirdağ,kumbağ,şarköy,çanakkale,akçay assos vs.
Kalma şeklim ise bir adet çadır mat ve battaniyemsi bir örtü.
Bütçem 450 lira
Süre olarak7 gün civarı malum ramazan geliyo dönmek lazım.
Sormak istediklerim;
1)Rotam üzerinde tavsiye edebilceğiniz kamp çadır alanları.(ucuz olmasıda önemli)
2)Tek başına tatile çıkanlar mesela denize girerken cüzdanı naparlar?topcase bi çözümmüdür?
3)canakkalede karsıya geçiş için en ucuz hangı yol?(bir kaç alternatif mevcut sanırım)
4)Benim aklıma gelmeyen eklemek istedikleriniz?
bu arada motorum mondial 125 mg sport.
tahmini km 1200 civarı
22 yıllık çileli eğitim-öğretim hayatımın bitmesiyle,çiçeği burnunda bir anaokulu öğretmeni oldum. :thumleft: :flower:
7 temmuzda kpss sınavınıda atlattıktan sonra,kendimi ödüllendirmek,hayatımın bu dönüm noktasında,kendi içime bir yolculuk yapmak arzusundayım
Rota olarak istanbuldan,tekirdağ,kumbağ,şarköy,çanakkale,akçay assos vs.
Kalma şeklim ise bir adet çadır mat ve battaniyemsi bir örtü.
Bütçem 450 lira
Süre olarak7 gün civarı malum ramazan geliyo dönmek lazım.
Sormak istediklerim;
1)Rotam üzerinde tavsiye edebilceğiniz kamp çadır alanları.(ucuz olmasıda önemli)
2)Tek başına tatile çıkanlar mesela denize girerken cüzdanı naparlar?topcase bi çözümmüdür?
3)canakkalede karsıya geçiş için en ucuz hangı yol?(bir kaç alternatif mevcut sanırım)
4)Benim aklıma gelmeyen eklemek istedikleriniz?
bu arada motorum mondial 125 mg sport.
tahmini km 1200 civarı