- Konu Yazar
2 Gün motora binmedim bu gün ise ruhumun km kotasını doldurmak için yağmurda kısa bir gezi yaptım.
İşte motorum bu arada ev yapımı brandamdan kurtuldum kendime bir branda aldım:wiinkk:

Yola başlarken

Hedefim karşı dağlar
İşte yavaştan dağ yolları başlıyor,Bu arada virajlarda ve frenleme yaparken hafiften kayıyor lastikler ben bi anda yusufla beraber motorda iki kişi oluyorum zaten yavaş gidiyorum daha da yavaşlıyorum tabi ben vay dandik lastikler derken bir tır yokuş yukarı çıkmaya çalışıyor ama başaramıyor onunda lastikleri kayıyor patinaj çekiyor demek benim lastiklerden bir sorun yokmuş ama aklım ermiyor yağmur sabahtan beri yağıyor yeni yağsa tozla ince tabaka oluşturdu diyicem ama oda değil neden kayıyor analamadım.??
Bir çeşme kenarında duruyorum
Sonra bir patikaya sapıyorum
motor: manyakmı bu beni bu yollara sokuyor.

Önüme yol ayrımı çıkıyor, bu yol daha çok kullanılmış
Ama ben daha az kullanımış bu yolu tercih ediyorum
Yola devam
Hadi durup bi foto çekiyim
Bu oldumu olmadı bi daha çekiliyim
Motorumuda bi çekiyim.
Yine bir yol ayrımı artık burda çıkmalıyım diyor ve sola dönüyorum.
Tahminlerim doğruysa bu yolun arkası asfalt.
Evet doğru tahmin
Dönüşe geçiyorum
Dönüşte mesire piknik yerinde duruyorum yanıma aldığım içeceği içip poz veriyorum
Sırık gibi çıkmışım

Şöyle artislik bir poz
Motora diyorum bak burası yangın atlamasın diye açılan alan bura çıkarmısın çüş deve filan diyor bende zaten bastırılmış cross duygumu yine bastırıyorum.
Gün batarken edremite varıyorum
Eve önünde son bir poz.
Yapılan km :40
Süre:2 saat
İşte motorum bu arada ev yapımı brandamdan kurtuldum kendime bir branda aldım:wiinkk:

Yola başlarken

Hedefim karşı dağlar
İşte yavaştan dağ yolları başlıyor,Bu arada virajlarda ve frenleme yaparken hafiften kayıyor lastikler ben bi anda yusufla beraber motorda iki kişi oluyorum zaten yavaş gidiyorum daha da yavaşlıyorum tabi ben vay dandik lastikler derken bir tır yokuş yukarı çıkmaya çalışıyor ama başaramıyor onunda lastikleri kayıyor patinaj çekiyor demek benim lastiklerden bir sorun yokmuş ama aklım ermiyor yağmur sabahtan beri yağıyor yeni yağsa tozla ince tabaka oluşturdu diyicem ama oda değil neden kayıyor analamadım.??
Bir çeşme kenarında duruyorum
Sonra bir patikaya sapıyorum
motor: manyakmı bu beni bu yollara sokuyor.

Önüme yol ayrımı çıkıyor, bu yol daha çok kullanılmış
Ama ben daha az kullanımış bu yolu tercih ediyorum
Yola devam
Hadi durup bi foto çekiyim
Bu oldumu olmadı bi daha çekiliyim
Motorumuda bi çekiyim.
Yine bir yol ayrımı artık burda çıkmalıyım diyor ve sola dönüyorum.
Tahminlerim doğruysa bu yolun arkası asfalt.
Evet doğru tahmin
Dönüşe geçiyorum
Dönüşte mesire piknik yerinde duruyorum yanıma aldığım içeceği içip poz veriyorum
Sırık gibi çıkmışım
Şöyle artislik bir poz
Motora diyorum bak burası yangın atlamasın diye açılan alan bura çıkarmısın çüş deve filan diyor bende zaten bastırılmış cross duygumu yine bastırıyorum.
Gün batarken edremite varıyorum
Eve önünde son bir poz.
Yapılan km :40
Süre:2 saat