sollama nasıl yapıl(maz)

keşke plaka sahiplerine mesaj atabileceğimiz bi uygulama olsaydı.
ona bu linki yollardım en azından.

bugün aynısı başıma geldi çift şerit yoldan benim şeridimden herif beni solladı ışıklarda yanına yanaştım abi napıyon sen ya felan dedim kardeşim kusura bakma mercedes beni sollamaya çıktı sana selektör yaptım görmedin diyor

bugün aynısı başıma geldi çift şerit yoldan benim şeridimden herif beni solladı ışıklarda yanına yanaştım abi napıyon sen ya felan dedim kardeşim kusura bakma mercedes beni sollamaya çıktı sana selektör yaptım görmedin diyor

ama bak sellektör yapmış görmemişsin. görmediğin için sen haksızsın. adam üzerinden geçip seni öldürse haklıdır :D

bazi lavuklar bunu zevk için yapıyo bomboş 3 şeritli yolda dibime kadar gelip kıl payı dönüyor adam kaç kez denk geldim kamera mı taksak öne arkaya şikayet mi etsek bunları sonrasında

Bu okul cocugu bunu bilerek yapıyo bunlardan birisini yakaladım ışıklarda camdan 2 yumruk dip kaz ohh gün boyu keyfini sürdüm acımam bunlar döve döve adam ediceksiniz 👍

Küfürbaz ediyor bu ülke beni :( Oysaki sakin ve uzlaşmacı bir insan idim.

Merhaba,

O kadar görmeye alışık bir durum oldu ki bu, ben utandım adamın yerine.

Sizinle aynı hızda giden araçlardan huylanmak gerek; refleks olarak... 2. 3. ve 4. saniyelerde berabersiniz... yavaşlayıp geride kalmanız veya basıp uzaklaşmanız gerekir... tedbir amaçlı ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar