Solan Çamurluk

Merhaba, fotoğraflarda da göreceğiniz gibi motorun plastik ön çamurluğu iyice soldu kendim boya yapsam çirkin durur diye korkuyorum kaplama yapsam bütün motoru kaplamak lazım diyorum ama zaten pek de mantıklı değil. önerilerinizi daha önceki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

a.jpg

Yenisini alabilirsiniz,
Oto boyacıda boyatabilirsiniz,
Kendiniz sprey boya ile siyah yapabilirsiniz(şu halinden iyi olur)

sıcak hava tutmayı deneyebilirsin. saç kurutma makinesi, sanayi fönü vb.

Bir zımpara al bir de iyisinden sprey boya. İyice kazıdıktan sonra boyarsın.
Renk olarak füme iyi durur turuncunun yanında.

motorun siyah kısımları mevcut o bölgeyi sıyah ile kaplasanız uyumsuz olmaz diye düşünüyorum..carbon fiberde olabilir siyah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
special marka cross veya supermoto ön çamurluk satın al yada rengi uyuyorsa kanuni cross 150 turuncu ön çamurluk ta olabilir ...

Merhaba, fotoğraflarda da göreceğiniz gibi motorun plastik ön çamurluğu iyice soldu kendim boya yapsam çirkin durur diye korkuyorum kaplama yapsam bütün motoru kaplamak lazım diyorum ama zaten pek de mantıklı değil. önerilerinizi daha önceki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

http://i6.photobucket.com/albums/y207/phradrel/sdgsdg/a.jpg

selamlar..
hocam sanayide boyacıya gidiceksin motorun aynı rengine göre renk ayarlıycaklar sprey tüpe basacaklar, astar ve vernik alacaksın birde..
zımpara alıcaksın 1500 lük su zımparası.. Zımpara yapıcaksın boyanın çıkıp çıkmaması önemli değil sadece pürüz olmasın yeter..
zımpara işi tamamlandıktan sonra astar atıp 2 gün iyice kurumasını bekliyceksin..
üstüne boya atıcaksın boyada kuruduktan sonra vernik..
eskisinden iyi olur.. Sonra baktın çok beğendin tüm motoru boyayabilirsin sonra..
Kolay gelsin..

hocam kros motorun ön çamurluğu oynak olur
boya patlar, atar vs.
kaplama yap gitsin

Sadece zımparalasan alttan belki düzgün plastik çıkar? Zımparaya 320 kum ile başla mesela. Kuru tip zımpara olsun. Görünmeyen bir yerde dene istersen.

ben boyadım, cross motosikelt olduğu için platiği esnek ve boya tutmuyor, bir kaç kat boya ve üzerine vernik atmama ragmen boyayı çatlatıp atıyor, nekadar zımpara yaparsan yap.

sonuç :
scaled.php

en son sonuç ; granajların tamamı değişti,
282206_190867764301196_100001339215477_453705_5193519_n.jpg

Son düzenleme:
acayip oynuyor bu parça dediğiniz gibi boyayı çatlatırız. o zaman bakalım ya yenisine bakacağız ya da kaplama.

teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar