Sol şeritte ani fren ve güüüüüüüüüm!!!

Video yu çok dikkatli izledim Öndeki ikki araç galiba hafif şekilde çarpışmış yola turuncu duba koymuşlar demekki bi arıza var Beyazlı araç o yüzden yavaşlamış olsa gerek ama son ana kadarda gaza basılmaz ki hemşerim Tam dibine gelmiş frene asılıyor tabi arkandaki patlar
Ben %70 suçlu olarak görüyorum beyazlı aracı başka şeride kaymadığı için ve son anda fren yaptığı için

O hızda motor atomlarına ayrıldı ne markaydı acep :mrgreen:

Video yu çok dikkatli izledim Öndeki ikki araç galiba hafif şekilde çarpışmış yola turuncu duba koymuşlar demekki bi arıza var Beyazlı araç o yüzden yavaşlamış olsa gerek ama son ana kadarda gaza basılmaz ki hemşerim Tam dibine gelmiş frene asılıyor tabi arkandaki patlar
Ben %70 suçlu olarak görüyorum beyazlı aracı başka şeride kaymadığı için ve son anda fren yaptığı için

%100 motor hatalı

c90

eee hızlı yaşa genç öl teranesinin tam yeri şimdi ::gazla::

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Trafikteki en önemli kurallardan biridir takip mesafesi, sebebide bu yüzdendir.

Kurala uyarsanız böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

"sol şeritte böyle durulur mu kardeşim" diyemezsiniz.

Arıza vardır, yerde yatan bir canlı vardır, sürücünün kalbi sıkışmıştır kriz gelmeden frene basayım diye düşünmüştür. Daha da uzatırız bu listeyi...

çokmu güldün? çokmu hoşuna gitti? İNŞALLAH BİR SEVDİĞİNİN BAŞINA AYNISI GELİR. bizde izler güleriz artık.

RamauthRa ve aytacaksel;
Arkadaşlar benim de izlerken içim burkuldu ama ben o an motorcunun durumu için değil,motorun durumu için tebessüm ettim.Belki yanlıştı evet,biraz daha sağlıklı düşünüp yazsaydım iyi olurdu.Fakat anlamadığım neden beddua ediyosunuz?Bu kadar sert mi olmalı birini uyarmak?Özellikle sen aytacaksel ,izdivaç programındaki koca arayan teyzeler gibisin,durumun felaket:santa:

Valla trafik sakat iş heran herşey olabilir gazı açtıkcada risk kat kat artıyor. Trafikde cin gibi olmak lazım yoksa durumlar yaş.

Dubayı şöyle 200 300m geriye koysalardı sanki sonuç farklı olurdu gibime geliyor çok yakını koymuşlar gibime geldi

adam az daha kurtaracakmış aslında, frene basmayıp kaçsa muhtemelen kaçabilirdi sağ tarafa...

Dikkatli ve tedbirli araç kullanmanın manasını hala bilmeyenler varmı. Kaza yapana dikkatsizlik ve tedbirsizlikte ceza yazılır. Demekki dikkatsiz tedbirsiz araç kullanamazsın kardeşim yasak. Kimsenin hayatını tehlikeye atamazsın.
sol şeritte araba dururmu ; bal gibide durur. Her şey olmuş olabilir. Bir sebepten durur dikkat tedbir takip mesafesi vs bu yüzdendir zaten.

Birde nedense 2. 3. dünya ülkeleri videolarında sol şerit doluyken , trafik kazası ile ölmeyi garip karşılayan adam akıllı ülkelere bakınca sol şerit genelde boş. ???

RamauthRa ve aytacaksel;
Arkadaşlar benim de izlerken içim burkuldu ama ben o an motorcunun durumu için değil,motorun durumu için tebessüm ettim.Belki yanlıştı evet,biraz daha sağlıklı düşünüp yazsaydım iyi olurdu.Fakat anlamadığım neden beddua ediyosunuz?Bu kadar sert mi olmalı birini uyarmak?Özellikle sen aytacaksel ,izdivaç programındaki koca arayan teyzeler gibisin,durumun felaket:santa:

Beddua ediyorsunuz derken ? Çoğul konuşmayalım. Bence yeterince "normal" bir cevaptı.

Sık sık başımıza gelen bir olay aslında, trafikte pek çoğumuz bunu yapıyoruz. Hızlanıp makas atma niyetiyle gazlamış belli ki ama gel gör ki soldaki araç frene basınca sağdaki araç da koridoru kapatınca panik olup frene basmış ve kurtaramamış motoru. Aslında öyle ya da böyle araya girmeliydi bu kadar hasar görmeyebilirdi. Geçmiş olsun

sürücü nereye uçtu onu göremedim ben :silent:
yolunu göremiyorsan ona göre gideceksin ben bunu bilir bunu söylerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar