Sokak Köpeği Sahiplendim

HAklılık Payın olabilir ama bana cok yardımı oldu ketkısı olan fikir söyleyen herkese cok teğekür ederim ama bu akşam farkettim evdeki herkez yaramaz olarak cağırıyor ve öyle hitap esiyor :cyclopsan bizde madem öyle herkez hem fikir Adı YARAMAZ olsun dedik :queen: Sıfattan isim olmaz demiyin benim adım bile bir garip :rendeer: gelişmeleri daha sonraki resimlerini sizlerle yine paylaşacam herkeze sevgiler :rendeer: :cat: :rendeer: :cat: :rendeer: :cat: :rendeer: :cat: :rendeer:

şimdi kimbilir napıyor hayvan...isminide merak ediyorum...şimdi napıyor derken...hayvanlarda bizler gibi gece gündüz kavramı varmı...gece haydin uyuyak gecede deli dana gibi gezelim formatı varmıdır bilmek için sordum...gece evde gezinen bir hayvan düşünemiyorum...beni tedirgin ederdi...

şimdi kimbilir napıyor hayvan...isminide merak ediyorum...şimdi napıyor derken...hayvanlarda bizler gibi gece gündüz kavramı varmı...gece haydin uyuyak gecede deli dana gibi gezelim formatı varmıdır bilmek için sordum...gece evde gezinen bir hayvan düşünemiyorum...beni tedirgin ederdi...

Yok kesinlikle işikler kapandımı direk uyku moduna giriyor kıvrılıyor yatıyor en cok gazını alamıdıysa oynamak istiyor iki viyakliyor sonra uyuya kaliyor sabahlarida 9 a kadar uyuyormuş :queen: imrendim valla ben sabah 6 da kalkiyorum amcam yatıyor oylene kadar :p ama gece uyurken yanina gittiginde isigi falan yakıp uyaniyor bir geriniyor esniyor hemen oyun moduna geciyor kıcı gasi oynamaya basliyor :)

Yok kesinlikle işikler kapandımı direk uyku moduna giriyor kıvrılıyor yatıyor en cok gazını alamıdıysa oynamak istiyor iki viyakliyor sonra uyuya kaliyor sabahlarida 9 a kadar uyuyormuş :queen: imrendim valla ben sabah 6 da kalkiyorum amcam yatıyor oylene kadar :p ama gece uyurken yanina gittiginde isigi falan yakıp uyaniyor bir geriniyor esniyor hemen oyun moduna geciyor kıcı gasi oynamaya basliyor :)

geçe çişe kalkarken yarı uykulu bir şekilde hayvancağızı ezmeyin he...çünkü onda gece görüşü var sizde yok..:p

geçe çişe kalkarken yarı uykulu bir şekilde hayvancağızı ezmeyin he...çünkü onda gece görüşü var sizde yok..:p

Evet ama bizde kapı acma yetenegi var onda yok :queen: o yüzden yoluma cikamaz hemde uykusunu bolmuyor gece gece tuvalete falan kalkmıyor. Bu günde veterinere gitti aşılarını oldu bir güzel perşemde tekrar aşısı varmış ondan sonra el ense yatar yer icer yaşar işte :wiinkk:

Oscardan dişi köpek ismi olmaz :mrgreen:
Zen hoşuma gitti :)
Bu arada davranışın çok hoş tebrik ederim :cat:

ney ney ney ney?!?!?! bi daha soyle bakim bi duyim?!?!

iyi yakaladın...:pale::p

çok sevimli bi kısaltma değilmi...sendede çok sevimli duruyor :pköpektede...:psevimli işte ya...:wiinkk:

aranızda anlaşın birinize diyim şunu...:queen:

hem bugüne kadar benden başka kimse sana CEZO dememişti bildiğim kadarıyla...kopirayt şeysi bende...istediğime derim...:)

ama istemezsen sana demem artık...sana artık cezve diyim...:)

ama bir hayvana Mete Han desen hiç şık olmazdı...:p

özet...ikinizde nazarımda çok sevimlisiniz...

Evet ama bizde kapı acma yetenegi var onda yok :queen: o yüzden yoluma cikamaz hemde uykusunu bolmuyor gece gece tuvalete falan kalkmıyor. Bu günde veterinere gitti aşılarını oldu bir güzel perşemde tekrar aşısı varmış ondan sonra el ense yatar yer icer yaşar işte :wiinkk:

aşıda canı yandımı hayvanın...acıttınız uf yaptınız ona dimi...:pale:

canavar hisli insanlar sizi...:p

Son düzenleme:
Puhahaha yav amma isim bulmuşsun ha, sen insanı kararsızlığa itersin, orda da bırakırsın, ittiğin adama ip atsan 8 tane atarsın gene kararsız bırakırsın, aşmış, düşmüş gibi bi halin var.

iyi yakaladın...:pale::p

çok sevimli bi kısaltma değilmi...sendede çok sevimli duruyor :pköpektede...:psevimli işte ya...:wiinkk:

aranızda anlaşın birinize diyim şunu...:queen:

hem bugüne kadar benden başka kimse sana CEZO dememişti bildiğim kadarıyla...kopirayt şeysi bende...istediğime derim...:)

ama istemezsen sana demem artık...sana artık cezve diyim...:)

ama bir hayvana Mete Han desen hiç şık olmazdı...:p

özet...ikinizde nazarımda çok sevimlisiniz...

aşıda canı yandımı hayvanın...acıttınız uf yaptınız ona dimi...:pale:

canavar hisli insanlar sizi...:p

ne uf olcak o igneler olmasa asıl o zaman uf olcak pireler yiycek uyuz olcak daha neler neler boyle hic degilse bir sefer canı yandı :D

İşte son hali ve yeni yuvası

Köpeğimizi transfer ettik havası daha temiz ve daha az şehir olan bir yere :cherry: yaz geldi nede olsa artık şehirde durulmaz :queen: havalar biraz daha ısınsın bahceye tel örüldüğü zaman bahçeye gecicek ayakları cimene bassın :cat:

ve son resimleri allta büyüdükce resim cektikce resimlerini eklerim.

foto134co7.jpg

foto136dx4.jpg

foto138yh5.jpg

foto141el9.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk haline göre baya bi yaramazlaşmış gibi görünüyor:p tasması da çok hoşmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
kuçu kuçu ya murtazağa diyelim..

ilk haline göre baya bi yaramazlaşmış gibi görünüyor:p tasması da çok hoşmuş

Sorma mazlum mazlum dururken başımaza şef kesilcek sanırım :queen: zincir olan bayanların hani beline taktiklari takilar varya ondan kırmızı olanda aşısının yapıldığını belirtmek için verilen bir tasma :D

kuçu kuçu ya murtazağa diyelim..

Murtaza olmaz kendileri dişi olsa olsa hüsniye olur oda hiç olmaz :cherry:

foto026u.jpg

Kızımın son resimlerini ekleyim dedim ama telefon ile cektim ve cok hareketli olduğu ve anneme yakın olduğu için benden biraz uzak durduğu için anca bu kadar oldu :D

Okşan olsun mu:) Güzel köpek okşamak lazım.:cherry:

Bahçenin duvarları yüksek olacak demii?
benım kurt vardı dişi,
her gece kulübesine kilitlemek zorunda kalıyordum,
1 yaşına yaklaşınca oynaşacak bişiyler istemeye başlıyordu çünki,

bu nedenle duvarları yükseltmiştim ben,
o şekılde kurtuldum,
tabıı duvarın dibine kümes teli gerdim,
yarım metre toprağın içine...

Hayırlı Uğurlu Olsun
Çokta Sempatık Bişiymiş:p:p

Bahçenin duvarları yüksek olacak demii?
benım kurt vardı dişi,
her gece kulübesine kilitlemek zorunda kalıyordum,
1 yaşına yaklaşınca oynaşacak bişiyler istemeye başlıyordu çünki,

bu nedenle duvarları yükseltmiştim ben,
o şekılde kurtuldum,
tabıı duvarın dibine kümes teli gerdim,
yarım metre toprağın içine...

Hayırlı Uğurlu Olsun
Çokta Sempatık Bişiymiş:p:p

Duvardan dıkabilceğini hic sanmiyorum :D kendisi baçaksız :queen: cinsi küçükmüş ama önerin ve uyarın için teşekkürler. :rendeer:

Hocam süper birşey yapmışsın :) Çok tatlı bir köpeğin var bu arada :)
Eğer sokak köpeklerini veya sokak kedilerini sahiplenmek isteyen arkadaşlar varsa Ataşehir'de Kadıköy Hayvan Barınağı var ben kedimi oradan sahiplendim ve inanın size çok minnettar kalıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar