Sokak Köpeği Sahiplendim

Köpeğimiz dişi safkan sokak köpeğidir :queen: Annemler taşınacaklar bahçeli bir evin bahcesinde yaşıycak nişanlım calıştığı yerde bulmuş ev sahibi olsun istedik.

İsim konusunda kararsızız fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

foto127hk1.jpg

foto126vo8.jpg

foto125js8.jpg

Son düzenleme:
nickine yakın olsun...

ZEN :)

hey zen buraya qel...şuraya qit zen...yat zen...kulağa çok hoş qeliyor doğrusu... :) hadi hayırlısı bi kuçu kuçu daa ew sahibi oluwerdi...hemi de müstakil hımmmmm...

3. resimde de poz wermiş çip kurusu :)

Sena fikir degil hiç düşünmemiştim olabilir, bakalım başka ne seçenek gelcek :D Hem Zen pirlanta markasını andırıyor nede olsa dişi ve bütün dişier ZEN sever degil mi :queen:

Bak yazdım ama korktum şimdi cıkar biri kadınlara köpek mi demek isiyorsun diye polemik uzar gider yok öyle birşey!....

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
brawo..örnek alınacak bı davranıs..maya da güzel isim..

biLinir ki en psikomotor zeka yapısına sahip kopekLEr sokak kopekLeridir :)
eğitiLmeLEri haLinde en cabuk tepki veren hayvanLArdIr. yaLnız psikolojik oLarakta pek zorLama geLmeyen nazLı dostLarımızdır :) Davranış takdir-e şayan

İsim konusunda benim fikrim : daisy :)
İsim konusunda eşimin fikri : Jpeg (fotograf formati :) )

biLinir ki en psikomotor zeka yapısına sahip kopekLEr sokak kopekLeridir :)
eğitiLmeLEri haLinde en cabuk tepki veren hayvanLArdIr. yaLnız psikolojik oLarakta pek zorLama geLmeyen nazLı dostLarımızdır :) Davranış takdir-e şayan

İsim konusunda benim fikrim : daisy :)
İsim konusunda eşimin fikri : Jpeg (fotograf formati :) )

Eşinizin Firki hoşuma gitti :queen: bununla ilgili ufak bir anımı anlatayım hazır zmanı. Arkadaşım bir köpek almıştı adını PASKAL koydu tabi futbolla ilgili olanlar Paskal Nouma mı dedi bazıları kızlar yoğunlukta filozof paskal mı dedi, Benim gibi PC işinde olanlar Turbo paskalmı dedi :queen: şimdi Jpeg koyarsam bu arkadaş bana harbi dalar daha o günden kıl zaten :wiinkk: ama fikir çok güzel çok orjinal :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence ismi KÖMÜR olsunn.:mrgreen: arkadaşım deoksiribonukleik asit olsun diyo, yazık kendisi tıpçı , yavaştan uçmaya başlamış.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: biz isim düşünmeye devam ediyoruz, lütfen acele etmee . :mrgreen:

bence ismi KÖMÜR olsunn.:mrgreen: arkadaşım deoksiribonukleik asit olsun diyo, yazık kendisi tıpçı , yavaştan uçmaya başlamış.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: biz isim düşünmeye devam ediyoruz, lütfen acele etmee . :mrgreen:

Alınmasın ama arkadaşınınki kesinlikle olmaz :queen: ben daha okuyamıyorum onu nasil cağıracam ama senin önerinolabilir yazdım kenara.

Daha zamanı var önerileri bekliyorum :cat:

oo guzel hayırlı olsun... kulaklarının içine bak hemen keme olabilir.. temizlersin boynuna ve apış aralarınada bak.. eve alacagın ıcın sakıncalı olabilir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
anlamlarını bilmiyorum ama zeki arkadaşlarım baya bi isim buldular;
teberru , ızbandut , heyhüla , ısırgan , sündüz , vidanjör , absolet , yuesey , havcan , hergünaç , trışka , viyolensel , danzen , nana ...... vs vs vs

inanın çoğunun anlamını bilmiyorum :mrgreen:, eğer kötü bişe varsa çok özür dilerim .Ben masumum .bunlar zorla yazdırdı .

oo guzel hayırlı olsun... kulaklarının içine bak hemen keme olabilir.. temizlersin boynuna ve apış aralarınada bak.. eve alacagın ıcın sakıncalı olabilir :cat:

Bu gün boyundan pire damlası aldım aksam eve gelince damlattım ve iç parazitler icin tablet aldim yemegine karıştırıp verdim bunlar yeterli olcakmis du aksamda yıkatıp bir guzel kurutuk bu gun de eve geldim geleli oynuyorum hic sesi solugu cikmiyor cok sesiz kopeklerden anlayan varsa türü hakkında bilgi verebilir mi? beyaz lekelerinden dolayi standart sokak kopegine benzetemedim ve pincir cinsi gibi narin daha buyuycekmi bilmiyorum

anlamlarını bilmiyorum ama zeki arkadaşlarım baya bi isim buldular;
teberru , ızbandut , heyhüla , ısırgan , sündüz , vidanjör , absolet , yuesey , havcan , hergünaç , trışka , viyolensel , danzen , nana ...... vs vs vs

inanın çoğunun anlamını bilmiyorum :mrgreen:, eğer kötü bişe varsa çok özür dilerim .Ben masumum .bunlar zorla yazdırdı .

Isırgan fena degilmiş büyünce nasil birşey olur bilmiyorum ama şimdi ağzı var dili yok ne havluyor ne hırlıyor oyle saldırganda degil calışmalarınızın devamını bekliyorum Şimdilik favorim Kömür

köpek koy bence........ yada şukufe
Aslinda isim ararken hep yabanci isim baktık dedik neden fatma ayşe olmasın Şukufede ilgincmiş böyle isimlere sahip iki hayfan tanıdım şimdiye kadar biri kumburgazda sahibi ile oynayan Sait( Köpeğin adı ) bir digeride bizim eski komşunun kedisinin adı ısmail :queen:

Son düzenleme:
cabbariye olur mu ismi biraz dişileştirdim ama o kadar.vahşi bekçi köpeği cabbariye.

yaptığınız harika bir ve örnek alınacak bir davranış tebrik ederim :rendeer:
belki demode olacak ama benim aklıma çomar geldi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar