sokak arasında polis yakalarmı motoru

Eger bu başlıkta baska bir konu varsa açtığım için özür diliyorum.. 15 yaşındayım babamla ortak motor alıcaz marka model; Gomoto 125cc scooterbabam işe gidip gelicek bense günde 5-10 dk kullanıcam kask dizlik dirseklik ile sürücem ama ehliyetim yok polis 2 ayda bi geçiyo hiç görmüyorum tam donanımlı iken yakalarmı motoru köyde sürdügüm var yani tecrubem var acaba polis şüphelenirmi ehliyet almadan önce motoru iyice öğrenmek istiyorum ve kesin alıcaz babam çok istiyo ve modifiye sever biri değilim oyüzden önceki yapıştırmaları sökücem yani polis daha az şüphelenir diye umuyorum...lütfen konu üstunde muhabbet edelim. :)

Yapacağınız işten umarım polis yakalamadan veya başınıza daha kötü bir iş gelmeden vazgeçersiniz.

kask dizlik vs tak.yavaş yavaş öğren.Mümkünse mahalle arasında değilde boş bir alanda öğren.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakalanırsan iyi para cezası var. Buna benzer konular oldu oradan fikir edinebilirsin. Cevaplar hoşuna gitmeyebilir.

Yapacağınız işten umarım polis yakalamadan veya başınıza daha kötü bir iş gelmeden vazgeçersiniz.

Başına her türlü bela gelebilir ve ayrıca polis yakalarsa 1500 sana 1500 de muhtemelen ruhsat sahibi olduğu için babana ceza keser ve motoru bağlar onada sıkı bir para verirsiniz daha sonra olay kamu davasına dönüp muhtemelen mahkemeye çıkartırlar oradada yaşından dolayı iş para cezasına çevrilir kısaca senin heves 4000-5000 tl arasına patlar hala istiyosan bin tabi kaza bela gibi bir duumda çok çok daha citti sıkıntılar yaşarsın ama tabiki senin mantığın motoru ehliyet kullanmıyorki olucak ama sonra başını çok vurursun

Ruhsat sahibine 1.407 TL. aracı kullanana 1.407 TL. ayrıca araç trafikten men edilir. Bilginize...
Yaşının dolmasını bekle, yada çok istiyorsan elektrikli bisiklet ile başla.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sokak arasinda kanun yokmu?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Trafiğe açık alanda olmadıkça sorun olmaz. (Sokak arası trafiğe açıktır :wiinkk:)

gözden ırak boş arazide öğrenmek amaçlı kullan ama..öyle mahalle arasında falan sakıııınnn.. düşünme bile...bu hevesin maliyeti oldukça yüksek.. al ehliyetini... sonra binersin..

esas mahalle arası tehlikeli.
ana yolda gidiyorsun, polis durdurduuu. 3.000 tl toplam ceza. elbet ödenir. zor ama elbet ödenir.

ama sokak arasında çocuk bir çıkar. pat çarptın..işte orda yandın.. bittin. o yüzden daha tehlikeli sokak arası bence. gir boş bi yere kullan istediğin kadar.

Aman kardeşim amman ha , sokak arası çok tehlikeli, önce sakin başlarsın sonra arkadaş gazına gelirsin, para cezası işin maddi kısmı , ufacık bir çocuğa vurmak, yada sana bir şey olması ... babanın buna izin veriyor olması da düşündürücü ( izin veriyor mu hakkaten? )

Ara sokaklar otobandan daha tehlikeli var sayalım polis yakalamadı ki yakalanman çok zor en ufak bir kazanda başına çok büyük ama çok büyük bela acarsın .sicilin bozulması hapis hayatının kararması ihtimaller arasında . Boş arazi de tabiki binebilirsin günde 5 10 dakika için boş bir arazi bul .

sokaklarda oynayan çocuklar aklıma geldi de, onlar için büyük bir tehlike olabilirsiniz, polis yakalamasa bile ben ihbar edicem sizi!!

boş arsa,düzlük birşey varsa orada kullan,sür öğren.ama insanların hele ki çocukların olduğu yerlerden uzak dur.
yaşın 15 olduğu için,polis seni gördüğü yerde ehliyetsiz olduğunu anlar.
istenmeyen durumların olmaması için,adres boş arazi.

yakalanmayı göze al polis çevirdiğinde sakın kaçmaya kalkma neyse cezan öde canından değerli değil daha şimdi şehir içinde polis çevirdi benden öndeki apaçi kaçmaya kalktı nerdeyse ara sokaktan çıkan arabaya patlıyordu pisipisine ölcekti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar