Sokağa çıkma yasağı

Şu 2020 geldiğinden beri öyle boktan bir şey oldu ki. Ya arkadaş plan yapıyorum planlar yoluna gitmiyor, bir şey yapayım kafamın estiği gibi yapayım diyorum bir aksilik çıkıyor, Bu sene yaşadığım moral ve motivasyon bozukluğunu hiç bir zaman yaşamadım.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Mütiş bi karar.. Nasılsa dayanamicaklar çıkacaklar sokağa. Hepsine en budaklısından mütiş bi ceza girsin.

Bu ülkede yaşayan orta karar bir insan için 3000 küsür ceza çok fazla, bu riski göze alıp dışarı çıkan ya çok zengindir, ya helal kazancı yoktur, ya " amann nasılsa buna af çıkar " kafasını yaşıyordur, yada kafada birkaç tahta eksiktir.(Acil sağlık vs hariç tabi) Buda böyle bir eyyolama.
Yada ben çok fakirim.

Sokağa çıkma yasağı ile camilerin açılması arasında 3 gün var. O arada ne olacaksa artık.
Tabii bir de bunların camiden önce AVMleri açma icraati var.

Mersin İl Temsilcisi
Bu ülkede yaşayan orta karar bir insan için 3000 küsür ceza çok fazla, bu riski göze alıp dışarı çıkan ya çok zengindir, ya helal kazancı yoktur, ya " amann nasılsa buna af çıkar " kafasını yaşıyordur, yada kafada birkaç tahta eksiktir.(Acil sağlık vs hariç tabi) Buda böyle bir eyyolama.
Yada ben çok fakirim.

Trafikte adam öldürene bile bu ceza yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar