Şok :( Benzine %4 Zam

siyaset olarak algılanmasın ama biz ezilmiş korkutulmuş bir toplumuz o yüzden kimse ses çıkarmıyor çıkarsa bile her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Bu tür zamlara karşı tepki tek bir birlik altında gösterildiği takdirde hak kazanılabilir diye düşünüyorum.Benzin sadece motorcuları , 4 tekercileri de ilgilendirmiyor. Benzine zam geldikten sonra tüm herşeye bir süre içinde zam geliyor.Sigara şeker çay un aklınıza ne gelirse.Biz de motorcular olarak bir tepki organize edebiliriz belki. olay sadece sandıkta oy verme-vermeme olayı değil. dünyanın en pahalı benzinini tüketiyoruz ama her türlü kamu hizmetine hala para ödüyoruz. vs. vs.

velhasıl tepkisiz millet olduk cıktık..
ama yeter..
bir şekilde sesimizi duyuralım..
olmassa tüm mt toplanıp protesto yapalım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi protestoysa protesto!!!!!!!!
her türlüsüne varım...
kontak kapatalım arkadaşlar bir hafta bakalım ne olacak......

arkadaşlar 135 ytl lik benzin alıyosunuz 45 ytl benzinin kendi fiyatı 90 ytl alınan vergi buda yetmiyomuş gibi zam zam zam üstüne zam günlerdir bireysel olarak ne yapsam diyorum ve şöle birşey yapmaya karar verdim akşam gazetesi yazarlarından biri arabasının arka camına yapmış bende uygun bir yere utanıyorum çünkü dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum yazacağım anlayana artık hiç sanmıyorum yaaa oda ayrı bir sorun

Ne bekliyorsunuz ha ne bunlardan ne beklenir.

Üçüncü sınıf bir mahalle siyasetçisinin başbakan olduğu ülkeden, En büyük meziyeti manisada mesir macunu kapmak olan bir başkanın yönettiği meclisten, Dışarıyla ilgisi hacca gitmekten ibaret dışişleri bakanından,Rantı ekmek parası gören. malyeyi "malı ye" olarak algılayan mısırdan beslenip palzlanan maliye bakanından, vs, vs, vs, bir ülke hiç bu kadar kalite yoksunu olmamıştı. bu ülkenin adımı...???

yok yahu bu bizim TÜRKİYE' miz olamaz..

yoksa????

hiç kimseye laf söylememize gerek yok, çünki hakkımız yok.
bu adamlar kendi gelmedi bizlerin oylarıyla geldi.
herkez takkeyi önüne koyup sıkıca düşünsün, bumlar daha iyi günlerimiz.
ATATÜRK söylemiş insanlar diledikleri gibi yönetilir.

yazık arkadaslar yazık wallaha yaa bizim sucumuz Türk Milleti Olmakmı Tr de yasamakmı. NE olacak bunun sonu. utanmıyolar adamlar yaw. Allah bunun sorumlularından bunu fazlasıyla cıkarsın.

himmm... cok güzel yazilmis hersey, peki sonuc nedir? kizip küfür edip sineye mi cekilmek yada aktif birsekilde tepki mi göstermek?
ilkini yaparsak benim ricam her mahalleye bir zenci koysunlarda uzun yol gidmeyelim.
peki biz NASIL bir tepki gösterebiliriz? bu konuda fikri olan varmi??

büyük bir patlama yapmak lazım.bunun da en güzel yolu basın ve televizyon.
...bnelerin hepsi bordumda kim var, aha buda bikini ile görüntülendi gibi paparazi programları yayınlıyo.hangi gazeteci benzin fiyatlarının artışının sebebini sorup röportaj yapmaya çalışıyo.hangisi bunun için bir birlik olma gayreti içinde.ooff offff neyse..

siyasetci falan olmak mı aman aman...
tabi onlarda özel insanlar öyle düşünmek lazım.
her bünye kaldıramaz milyonlarca insandan küfür yiyerek yaşamayı.

akalteke' Alıntı:
Ne bekliyorsunuz ha ne bunlardan ne beklenir.

Üçüncü sınıf bir mahalle siyasetçisinin başbakan olduğu ülkeden, En büyük meziyeti manisada mesir macunu kapmak olan bir başkanın yönettiği meclisten, Dışarıyla ilgisi hacca gitmekten ibaret dışişleri bakanından,Rantı ekmek parası gören. malyeyi "malı ye" olarak algılayan mısırdan beslenip palzlanan maliye bakanından, vs, vs, vs, bir ülke hiç bu kadar kalite yoksunu olmamıştı. bu ülkenin adımı...???

yok yahu bu bizim TÜRKİYE' miz olamaz..

yoksa????

Doğru söze ne denir?:cat:

Gece' Alıntı:
...bnelerin hepsi bordumda kim var, aha buda bikini ile görüntülendi gibi paparazi programları yayınlıyo.hangi gazeteci benzin fiyatlarının artışının sebebini sorup röportaj yapmaya çalışıyo.hangisi bunun için bir birlik olma gayreti içinde.ooff offff neyse..

siyasetci falan olmak mı aman aman...
tabi onlarda özel insanlar öyle düşünmek lazım.
her bünye kaldıramaz milyonlarca insandan küfür yiyerek yaşamayı.

Bi doğru daha,
aslında sanırım motosikletçiler arasında epeyce akil adam var. Zaten motosiklet kullanmak (ciddi motorseverlerden bahsediyorum) farklı olmaktır.:cat:

kuvva' Alıntı:
hiç kimseye laf söylememize gerek yok, çünki hakkımız yok.
bu adamlar kendi gelmedi bizlerin oylarıyla geldi.
herkez takkeyi önüne koyup sıkıca düşünsün, bumlar daha iyi günlerimiz.
ATATÜRK söylemiş insanlar diledikleri gibi yönetilir.

Tebrikler, ben bu cevapları okudukça üstüne söz söyleyemiyorum ve katılıyorum.:cat:

Ama yine de bir kaç söz edeyim konuyu açan olarak.

Tepki göstermek için öncelikle toplu halde hareket gerekir ve işin iyi tarafı MT camiası tam da tepki verebilecek bir camia. Gerek kullanılan araçların dikkat çekiciliği ve aykırılığı ile gerekse motosikletçilerin genellikle toplumun genelinden az da olsa farklı düşünen ve yaşayan insanlar olmasıyla. Peki ne yapılabilir:
Devamlı keyif gezileri düzenleyen ve bunu da harika başaran site üyeleri bir kere de benzin zammını protesto için belli bir güzergaha yüzlerce motosikletle hareket edebilir. Bildiğim kadarıyla trafikte toplu motosiklet kullanımını engelleyen bir yasa yok. Düzenlenen bu gezi de motorlara ya da giysilere protesto yazıları konabilir ve basına, özellikle TV Haber merkezlerine önceden haber verilerek güzergah başlangıcı ya da sonunda bir basın açıklaması yapılabilir. Eminim burada harika açıklama yazısı yazabilecek kapasitede motorcular vardır. Hatta haber merkezlerine ulaşma konusunda ben kendi adıma yardımcı bile olurum. Mutlaka başkaları da olur.
Ancak, ötv ve köprü geçiş ücretlerinde olduğu gibi onu yapalım, bunu yapalım deyip kendi kendimize burada debelenirsek hiç bir şey yapamayız. Ve lütfen artık bir şeylere sesimizi çıkaralım. Ben daha motosiklet bile almamış bir motorsever olarak bunca laf ediyorsam, araç sahibi arkadaşların çok daha fazla söyleyecek sözü olmalı.
Haydi yasalar çerçevesinde, basına da haber verip bir de protesto gezisi yapalım, var mısınız? İlk kez olarak motorum olmamasına rağmen ben bile gelirim böyle bir geziye.

Son düzenleme:
alem fm de sabah program yapan nihat kardeş, her sabah saat sekizde korna çalma eylemi başlatmış duyan var mı bilmem .

obkavi' Alıntı:
ben hep 20 ytl lik alıyorum hiç artmıyo zamdan da etkilenmiyorum :pr: :queen:

bu şuna benziyor sigara içmek siperm sayısını azaltır diyo paketlerin üzerinde adamın buna cevabı zaten ben sigarayı sexten sonra yakıyorum oluyor :pr:

Naapsak niitsek acep ?

evde mi yapsak bu benzini bilmemki satın alınacağı falan kalmadı.

Bi tencere bi tava biraz da arpadan yapamazmıyız bilmiyorum. Gerçi kimyager diplomam var ama yine de gözüm yemiyor.

Bi yerde okumuştum. Bodrumda benzin yaparken yangın mı ne çıkarmışlar.

Gece' Alıntı:

:pale: Kardeşim sen ne zaman medyanın başta olanları kötülediğini gördün... Bunlar milleti bodrum, antalya manzaraları ile uyutuyolar sonrada millete giydiriyolar... Buralarda (Karadeniz) sel oldu 20 trilyona yakın hasar var.. ilçe merkezleri çamur içinde kaldı... Hangi medya çıkıpda bunu anlattı ?? Ama bi sanatçının boşandığı eşinden çocuk yapmak istemisini tam 32 dakika işledi televizyon.. Kime ne söliceksin.. Biz seçtik... Biz çekecez... :pr::farao::pr:

Super Moderator
bu ülke bişeye tepki verirmi acaba yada daha ne kadar eziyet çekmeleri lazım bi kıpırdanma bi hareket başlatmaları için
walla yazık ben türklüğü böyle bilmiyorum
biz ancak ülkemizi ele geçirmeye çalıştıkları zaman mı birlik oluyoruz
istiklal savaşından bu yana hiç birşeye tepki vermeyen tepkisiz bi toplum olmuşuz walla yazık
ülkemizi bölmeye çalışan bölücü terör örgütüne bile tek tepkiyi cenazeye gidenler veriyor gerisi tıssss
yazıklar olsun artık bi yerden bişeyler yapmaya başlamalıyız
her türlü protestoya ben varım

değerli gece,

TÜRKİYE de basın mı var bana da göstersenize, tv. kanalları, kim kimi öptü, kimin cebinde kimin eli, tarkan ne yaptı, renkli basın renkli, nalet olsun.
horozlar gibi ötüyorlar ama zaman yanlış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuşmakla hiç bir yere varlımıyor arkadaşlar ben hemen çıkıp motosikletimin kornasını çala çala dolaşmaya başlıyorum. Sorana da deliyim diyecem

Basın konusunda söylediklerinize katılmamak elde değil, hele Cyberm'i okuyunca Nihat Genç üye mi oldu dedim kendi kendime.:)
Evet işte TV'lerdeki, gazetelerdeki tüm bu kalça, göbek muhabbetine inat sesimizi duyurmak için demir atlara binip çıkmalıyız asvalta arkadaşlar, teklifimi değerlendirin lütfen.

Akıllı insanlar tepkisizliğe devam ettikçe, akılsızlar tarafından üzülmeye devam edeceklerdir bunu asla unutmayalım.

"Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmak zorundadır." (İsmet İnönü)

Bu benzin zammı konusunda açılan ikinci topik.
Ne güzel birinci forumun cevabını verdik, tepkimizi gösterdik protestomuzu yaptık sıra geldi ikinci foruma.
İşte hep böyle yarım yamalağız. Açmadan önce bir okuyun kardeşim, bu konuda başka forum mesajı var mı? Baştan bölünmüşüz, neyin protestosunu yapacağız Allah aşkına, sorarım size?

Çok merak ediyorum bizim aramızdan zenci sayısını ikiye katlayın yiğitliğini kim gösterecek acaba. Gerek yok sanırım hepimiz Yiğitiz. Arkadaşın anlattığı fıkradaki topluluktan ne farkımız var? O toplulukta bir kişi demiş zenci sayısını ikiye katlayın diye, farkında mısınız? Biz bu halimizle hepimiz birden zenci sayısını ikiye katlayın diyoruz.

Ortak bir noktada buluşamıyoruz. Biz bunları hakediyoruz arkadaşlar.

Dedem zamanının siyasetçileri halen koltuk sevdasında, perde arkasından oyun peşinde, bizler 10-20 kişilik gruplar burada birlik olamıyoruz, siyasetçilerden ne beklersiniz ki? Giren bize giriyor, ne zencisi kardeşim, amerikayı soktular kıçımıza, yetmedi avrupayı, asyayı da sokarlarsa hiç şaşmayın, bu konuda bizden genişi yok. Dolandırıcı, hırsız, tecavüzcü, hortumcu aftan yararlanır, çaldıklarını çırptıklarını elinden alamazlar. Vatandaş işe gitmek için motosiklet alır, tutar çevirme yaparlar.

Ne diyeyim, daha yiyeceğimiz çokkkk, 70 milyona bölersen, dünyayı geçirseler bir tarafımıza, yanında da eşantiyon uydusu ay'ı verseler yine sesimiz çıkmaz.

Kusura bakmayın sözlerim meclisten içeri, biraz ağır oldu belki. Kaç zamandır debeleniyoruz farklı konularda mücadele vermeye çalışıyoruz, ama sayımız 2-3 leri geçmiyor. Nasrettin hoca ve Timur hesabı.

Bize az bu başbakanım, benzinin fiyatı 100 ytl olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar