Şok AĞVA Gezisi/ ŞİMDİ 13.30 da Ümraniye İKEA Girişinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar BABAÇi ..ANTİENTEL..BIYIKLI ben bir son dakika gezisi planladık...

13.30 Ümraniye İkea önünde olursanız güzel bir Ağva gezisi yapıcaz...

sayın yönetici abilerimde:p 30 dakke şu topiğe müsade ederlerse Allahda onları sevindirsin diyim işi bağlayım...:p

saat 13.30 IKEA otoparkına girişte...cebim 537 335 22 33

makinalar...cbf 150...ybr 125...hyo comet 250...hyo 125 cros..

arkadaşlar şöyle sakin sakin bir gezelim dedik ,arzu eden varsa aramıza bekleriz:rendeer:

aklıma ilk gelen dostlar Khutuck Terorızer ve Cezeryeyi aradım...hepsi öğrenci olduğu ve sorumlulukları olduğu için gelemediler...:pzor be öğrenci olmak...:p

param var huzurum yok yaaaaaaa :p bende tam tersi :p biyere gidemiom çalışmaktan :queen:

mete_han'ın ipiyle kuyuya inilmez ama hadi bakalım allah yardımcınız olsun :)

ah be mete abi şunu 2 saat once soyleseydiniz emlakçıya söz verdim 1:00 de ev bakcaz içim gitti vallayi neyse artık haftaya yuvacık :pr:

İlk defa cidden bir geziye katılayım diye niyetlendim kısmet olmadı. Sizler gidebildiniz mi peki?

İlk defa cidden bir geziye katılayım diye niyetlendim kısmet olmadı. Sizler gidebildiniz mi peki?

birazdan topik açılcak fotoları görürsün dostum...öğlen sende okuyordun bu topiği farkettim...xt yapmışın dostum...aboo...:silent:5 kişiydik çok güzel gezi oldu bea...beahh...ben olurumda güzel olmazmı....

hyo cros 125...cbf150..falcon400...ybr125..cbf 150...08 R6 vardı birde..

Son düzenleme:
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Zaman aşımına uğramış bu başlık, yarın bende geliyorum benide bekleyin diye IKEA 'ya toplanmasın millet :p Asma kilitte pek yakıştı metehanın başlığına
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar