SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

Arkadaşlar malum hava soğuk. Benimde dizlerse menesküs gibi sıkıntılar var. Motoru alalı 7 ay oldu. Sadece (istanbulda) güzel havalarda kullanmaya çalışıyorum. Motora başdığımdan beri diz ağrılarım arttı. Motosikleti sabah 7de işe giderken kullanıyorum. CB500 hornet. Sabahleuin hava sert oluyor. Hava akımının dizlerime zarar verdiğimi düşünüyorum. Motordanda vazgecemiyorum. Benim gibi sorun yaşayıp çözüm bulan varmı ? Özellikle benim gibi diz , rüzgar hassasiti olanlar için.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Soğuklarda üzerine rüzgarı tutabilecek yağmurluk giy.. Ucuz olsun naylon olsun fark etmez..
Motorda rüzgar üşütür her zaman söylerim.. Rüzgar hasta eder..

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Abi scotere geçebilirsin. Scoter lerde ciddi anlamda rüzgardan korunuyorsun. Birde ben dizlik kullanmaya başladım koruma için. Onunda faydası oluyor rüzgar için . Hemde güvenlik önlemi almış olursun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Pantolon içine kayak içliği, pantolon dışına da yağmurluk ya da mafsallı dizlik takmak seni daha rahat hissettirecektir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Riderdenim korumalı pantalonumun dizlerindkei korumalar dizlerimi rüzgardan da koruyorlar. Isı yalıtımı açısından da çok iyiler.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şekil biraz faul ama:
Motorsiklet Dizlik Diz Bacak Koruma Su Yağmur Rüzgar Kar İçin
fkbfufl.jpg

Motosikleti
D400
içi polarlı pantolon , çok soğuk ise bi de içlik. yeterli.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Riderdenim kışlık korumalı pantolon + içlik ile üşümüyor bacak ve dizlerim. Ama pantolon bir tık uzun aldım onu da riderdenim önerdi. Motor üstündeyken yukarı çıksada bilekleri üşüütmesin diye.

Motosikleti
D400
Riderdenim kışlık korumalı pantolon + içlik ile üşümüyor bacak ve dizlerim. Ama pantolon bir tık uzun aldım onu da riderdenim önerdi. Motor üstündeyken yukarı çıksada bilekleri üşüütmesin diye.

bana da aynısını dediler.

ayakta durdugumda dizlikler diz hizasının da altına kayıyor ama motora otururken direk tam yerine denk geliyor. o nedenle ayakta dururken bi garip hissettiriyor.

Motosikleti
cbf 150
bisikletçilerin kışlık dizlikleri var, hem ısıtır hemde rüzgardan etkilenmez onu cildinin üstüne giyiceksin. veya thermal içlikler var onlardan giyiceksin. bütün motor mağazalarında satılır. zaten üstünede dizlik giydiğin için ki giymelisin birşey olmaz.

En çok romatizma ellerde olur haberin olsun ellerinide koru

Motosikleti
Honda CRF250L
Isparta Eğirdir 'de acemilik yaparken, ranza altında "yün içlik şart" diye bir yazı vardı

Motosikleti
Hero Dash 125
Motosiklet ve bisiklet kullanırken dizleri korumak gerçekten önemli. Genç yaşlarda bir sıkıntı yaşamazsınız ancak orta yaşı geçtikten sonra dizlerde sorunlar başlayacaktır.

Jartiyer gibi kopçası olmayan, arkadan cırtlı içi polar yada peluş tarzı sıcak tutacak bacak rüzgar yağmur koruyucular var.

Örn. @haluk23

Bir ara Vecton mağazasında Impactec koruması içerisinde, arkası polar kışlık diz korumalar vardı. İnternette falan artık yok ancak Vecton mağazası Yaşar Abi'yi bir arayarak bilgi alabilirsiniz.

Aha Buldum! Bunlardan ben de satın almıştım ancak baldırdan biraz sıktığı için iade etmiştim. Güzel kaliteli maldı.

Motosikleti
GSX8S
Soğuktan koruyan dizliklere örnek olarak şunları gösterebilirim. Ne içlik ne yağmurluk, kat kat da giysem bunlar kadar etkili olmuyor. Sağanakta uzun süre kalmadığım sürece hazırlıksız yakalandığım yağmurlarda bile dizleri kuru tutuyor. İçlik+dizlik+yağmurluk yaptım mı en soğuk havada bile dizlerimden yana sorun yaşamadım. Ben genelde ellerim tutmaz hale geldiğinden sorun yaşıyorum.

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Soğuktan koruyan dizliklere örnek olarak şunları gösterebilirim. Ne içlik ne yağmurluk, kat kat da giysem bunlar kadar etkili olmuyor. Sağanakta uzun süre kalmadığım sürece hazırlıksız yakalandığım yağmurlarda bile dizleri kuru tutuyor. İçlik+dizlik+yağmurluk yaptım mı en soğuk havada bile dizlerimden yana sorun yaşamadım. Ben genelde ellerim tutmaz hale geldiğinden sorun yaşıyorum.

Scoyco k 26 dizlik kullanıyorum dizi komple kaplıyor içinde kalın bir kumaşta var. Diz kapaklarım hiç üşümüyor. Koruma olarak almıştım.rüzgarı kesmesi ekstrası oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar