Sofuoğlu'ndan örnek davranış!

Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, okul yapılmak üzere bağışladığı 10 dönümlük arsada inşa edilecek okulun temeli atıldı..

Akyazı ilçesine bağlı Pazarköy'de yapılacak 16 derslikli okulun temeli, Sakarya Valisi Hüseyin Atak, AK Parti Sakarya milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım, 2007 Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve diğer yetkililerin katıldığı törenle atıldı.

Pazarköy'de, Marmara Depreminin ardından prefabrike binada sürdürülen eğitim, Sofuoğlu'nun 320 bin lira karşılığında satın aldığı 10 dönümlük arsayı eğitime bağışlamasıyla, 16 derslikli kalıcı bir binada sürdürülecek.

Sakarya Valisi Hüseyin Atak törende, 16 derslikli okulun arsasını bağışlayan şampiyon motosikletçi Sofuoğlu'na teşekkür ederek, okul anısına bir plaket verdi.

Okulun 730 bin liraya mal olacağı belirtildi.

Kaynak:Ajans Spor

Ekli dosyalar

• PA629862.jpg
    PA629862.jpg
    12.9 KB · Görüntüleme: 10,654
helal olsun. sultanın sofrasında herkese yer var. tiril tiril tirilyoner olmaya gerek yok demekkki cömertlik soydan gelir.

Yüzlerce ultra zengin varken bir sporcudan bu davranış olağanüstü demekki herşey zenginlikte değilmiş,yürek gerek yürek helal olsun sana Kenan tekerin düz bassın.:rendeer:

Gercekten örnek bir davranış.... Başarılarının devamını dilerim..

seni doğuran anaya helal olsun sana helal olsun diyorum gerçek sporcu budur işte ATATÜRK'ün sporcusu böyle olur işte...bir çok zengin insana,ünlülere ve özellikle siyasetçilere örnek olursun umarım ama onlarda ne gezer bu terbiye...nerden geldiğini unutmayan birisimiş onada bu yakışır gerçekten ibretle tebrik ederim.

işte hemşerim benim ya okulun inşaatına gittim gördüm harıl harıl çalışıyolar,daha yeni tatilden geldim ve gerçekten süper bi yer inş güzel insanlar yetişir ve bu gibi durumlar çoğalır,örnek olur.

içtigi yedıgı hersey ganı ganı helal olsun kanına soyuna saglık cok buyuk bır davranıs

Kenanin kazandiginin 10 mislini hatta daha da fazlasini kazanan bazi futbolcu ve basketbolculara ornek olsun. Kenan'a da helal olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kenan kardeşim.seni türk gençliği izliyor.sana gıpta ediyorum

Nerden geldiğiini unutmadı ortamlara akıp kendini magazin malı yapmadı gitti okul yaptı ya bi kez daha gözüme girdi gözümde ilahlaştı.

Örnek bir davranis.:rendeer:
Allah ondan razi olsun, kazadan beladan korusun.
Basarilarinin devamini dilerim:thumleft:

Allah lı muslumanlık ile Allah sız muslumanlık arasında ki farkı gosteren ender insanlardan...
Allah razı olsun ne denir ki baska....

Allah razı olsun ve kazadan beladan korusun. Bu yapılan bağış ciğeri 5 para etmez politikacılara, kitapsız müslümanlara ve muadillerine ibret olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar