Sofuoğlu Honda’da Kaldı

Kenan Sofuoğlu, 2010 sezonu için de Honda takımıyla anlaşma sağladı.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona yönelik planlamalar yaptığını söyledi.

Dünya Supersport Şampiyonası’nda şu an ilk sırada bulunan Yamaha takımının transfer teklifinde bulunduğunu dile getiren Sofuoğlu, ”Yamaha 2010 sezonu için beni istedi. Ben de Nürburgring Pisti’ndeki yarışma sonrası Honda takımıyla görüştüm. Zaten Honda ile sözleşmem vardı. Ancak iki taraflı opsiyonlarımız bulunuyor. Honda da beni bırakmak istemedi. Bu nedenle yeniden Honda ile anlaşma sağladım. 2010 yılında da Honda takımında yarışacağım. Zaten motorda da pozisyonlar oluştu. Şu an güzel bir performans var” dedi.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• img1252148458660lg.jpg
    img1252148458660lg.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 3,604
Neden yamahaya gitmezsin be adam... İnşallah seneye de böyle aksilikler yaşanmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda ile devamlı sorunlar yaşıyor aslında.demekki başka işler var işin içinde:pr:kafası olan kask kullanır

HONDA JAPON YAMAHADA JAPON AYNI TİP MOTOR HERŞEY AYNI HA ONDA KALMIŞ HA ONDA NE FARKEDER SANKİ TR MARKA MOTOR VAR TEKLİF SUNULDUDA GELMEM:queen: Mİ DEDİ

Bence doğru bir karar olmuş tebrikler
Gelişiminde honda takımının da büyük yeri var bence, kendisine başarılar dilerim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar