Sofuoğlu dünya ikincisi oldu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Superstock FIM Dünya Kupası'nda 7 kez podyuma çıkan Kenan Sofuoğlu, şampiyonanın Fransa'daki 9. ve son ayağında Belçikalı Van Keymeuli'ye geçilerek, gümüş madalya kazandı.

Kenan, 14 turlu bu yarışta turları 1 dakika 44 saniyede 270 km hızla geçti. Böylece şampiyonada ilk üç sırayı Alman Yamaha takımı elde etti. Yarıştan sonra çok üzgün olan Kenan "Yarışın büyük kısmını önde götürdüm. Şampiyon olmam için takım arkadaşımı geçmem gerekiyordu. 14 turlu yarışta ancak 2 turunda rakibimi kaçırdım. Ama kontrolümdeydi. Son tura lider girmeme rağmen, son virajda rakibim riske girdi. Beni son 30 metrede geçti. Ülkeme altın madalya getiremediğim için üzgünüm" dedi.

Son yarışa kadar rakibinin 1 puan gerisinde ve 2 yarış eksiği ile giren sporcumuz sezon boyunca 3 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etme başarısını gösterdi. Sofuoğlu'nun ikinci olduğu kupada, genel klasmanda Didier Van Keymeulen birinciliği, Craig Coxhell ise üçüncülüğü elde etti.

Bravo. Afferim. İşte böyle. Bayrağımızı ve marşımızı çaldırdıya yurt dışında işte o kadar. Başarılarının devamını diliyorum. Sonsuz destek veriyorum.

Görüşmek üzere.

KENAN'a sonuna kadar guveniyorum.. :cat: :flower: :thumleft: :queen: :rendeer:
yanlız ülkemizde degeri yeterince bilinmeyenlerden.. :pr: :pr: :salut: :salut:
bi de KENAN motogp istanbuldada yarısıcak.. galiba superstock yani binek motosiklet yarısı...

Yapma ya. :pr: abi adam birinciliğe oynuyodu. hatta 2008de motogp de yarışacaktı. neyse belkide hala yarışabilir. bu da başarı :cat:

:flower: :flower: :flower:
DOSTLAR BU ADAM DÜNYA İKİNCİSİ BORU DEĞİL BU ....... DÜNYA İKİNCİSİ
22 YAŞINDA GENÇ VE ASLAN YÜREKLİ BİR TÜRK ÇOCUĞU 1000 cc LİK O KOCA MOTORU ASLANLAR GİBİ İDARE EDEREK BURALARA GELDİ

BRAVO KENAN İNŞALLAH SENİ BİR GÜN ROSSİNİN YERİNDE MOTO GP NİN EN TEPESİNDE GÖRECEĞİZ.

EXPERT :flower: :flower: :flower: :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar