Sofuoğlu döktürdü!

2007 Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, memleketi Akyazı'da lise öğrencilerine motosikletle akrobasi gösterisi yaptı.

Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesinin daveti üzerine okula gelen Sofuoğlu, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Sofuoğlu, okul gazetesi adına kendisiyle röportaj yapan öğrenciye, bulunduğu yere kolay gelmediğini, yaşadığı zorlukların bilincinde olduğunu ifade etti.

Yarışmaları bıraktığı zaman motosiklet yarış okulu açmayı düşündüğünü ifade eden Sofuoğlu, ''Okullardan gelen gösteri tekliflerini kabul ediyorum çünkü, gençlerimiz motosiklet kullanırken donanımlı ve kasklı olmaları gerektiğini bilmelerini istiyorum. Motosiklet sporunu veya sporun her türlüsünü yaparken, okumayı aksatmadan bunu sürdürebileceklerini göstermek için geliyorum'' diye konuştu.

Sofuoğlu daha sonra kendi motosikleti ile okul önündeki ana yolda öğrencilere akrobatik bir gösteri sundu.

Gösteriyi heyecanla izleyen öğrenciler beğenilerini ve alkışlarıyla ifade etti.

Kaynak:Ajans Spor

kenan sofuoğluna büyük teşekkür genç kardeşlerimize iyi örnek olma cabalarından dolayı cok kupalar al kupalara artık doy ve acmak istediğin o okulu aç aç ki şanslı kücüklerımız eğitimli motora binsinler profosyenellerımızın sayısı sayende çoğalsın :rendeer::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar