Sobalı Evde Büyüyen Çocuk // Okumaya Değer!!!

Aloo ne oluyor burada...Abi o fotoğraftaki kestanelerin hepsini kendin yemedin umarım. :) Vallaha biryerimiş şişecek! Senin yaptığını Kayserililer yapmaz. :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
çayın bile tadı bir başka oluyor bee...:joker:
bu fırınsız olan benim odadaki....fırınlı salonda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Doğalgaz zamlarını çokta sallamayan çocuktur.::157::

biz 1 kere para veririz....
doğalgaz kullananlar taksit taksit...
1tane çocugu olan arkadasımla beraber kaba taslak bir hesap yaptıkda....
doğalgaz kullanmak daha ucuza mal oluyor desek yeridir...
tabi ikisininde ayrı ayrı iyi ve kötü yanları var....

sakarya otoban çıkışında buluşuruz..sonra harekata başlarız...

Fatih...kaaaaaaaaaaaaaçççç:p

yada hazırla kestaneleri....:pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
odun sobasının en güzel ve keyifli yanı kuzineye atılmış patatesleri sıcak sıcak üfleye üfleye mideye götürmektir,üzerinde mantar haşlamak,fındık kavurmak ahhhh beee ne güzeldi kestaneleri löp löp götürmek :)daha kışın ilk günlerinde sobasız kaldığımız şu ilk günlerde özlemeye başladım odun sobamızı
...Doğalgaz geldi odun kömür derdi bitti ama odun sobasının tüm anılarını,keyiflerini aldı götürdü...

motoru sattım daha koşa koşa geliyorum abicim kusuruma bakma:) elazığdan da orası biraz sürecek ama daha idare et ,sonunda kestane kebap var değer yani :)

F54

Aloo ne oluyor burada...Abi o fotoğraftaki kestanelerin hepsini kendin yemedin umarım. :) Vallaha biryerimiş şişecek! Senin yaptığını Kayserililer yapmaz. :)
vallaha ne kadar az ortak olursa o kadar ii hanımla birlikte yedik kestaneleri.. bu sabah babam aradı eve gel sana 5 KG kestane vereceğim dedi yemek isteyenleri beklerim yani... o kadar kestane yanlız yenmez ki:cherry:

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

çayın bile tadı bir başka oluyor bee...:joker:
bu fırınsız olan benim odadaki....fırınlı salonda...

[url]http://img707.imageshack.us/img707/2632/dsc00715vw.jpg[/URL]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

biz 1 kere para veririz....
doğalgaz kullananlar taksit taksit...
1tane çocugu olan arkadasımla beraber kaba taslak bir hesap yaptıkda....
doğalgaz kullanmak daha ucuza mal oluyor desek yeridir...
tabi ikisininde ayrı ayrı iyi ve kötü yanları var....
arkadaş ben de 1 tane çocuk var soba sadece uğraştırıyor ama düşünsene kafana göre kestane pişiriyorsun ekmek kızartıyorsun evde don la oturuyorsun para olayı ise sana şöyle diyeyim ben elektrikli yakıyordum her ay 100 tl fatura şimdi ise 1 ton kömür 500 tl 20 çuval odun beleş ii havalarda yakmak için odunlar beleş sadece yakmak temizlemek biraz zahmetli en kötü yanı ise banyo yapacağım zaman banyo soğuk oluyor.. doğal gaz olsa agdaş her ay ne kadar beni öperdi bilemem ama donla evde gezemeyeceğim kesin çok fatura gelmesin diye yakamazdım ...

---------- Post added at 17:18 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

sakarya da çeşme meydanında oturuyorum benzin istasyonunun arkasında beni dövmek isteyenleri beklerim tabi kestane yemekten beni göz leri görürse....:santa:

Bizim ilçeye doğalgaz getirip beni sobamdan ayıran zihniyeti kınıyorum...anılarım depreşti şimdi bak

Bakın size bir anı...Benim kuzen banyodan çıkmış.Evde yalnız.Demiş sobalı odada giyinelim.Çocukta 6. sınıfa gidiyor.Neyse başlayacak giyinmeye yere birşey düşürüyor.Bi eğiliyor.Auuhhhh.Kasa sobaya yapışmış. :) Sonuç olarak kuzen pert.1 ay oturmamış o lobun üstüne. :flower:

:joker:
oofffffffffffffffffff...çok pis olmuş bea... 1 aylık hasarda ortalığa yayılan kokuyu düşünemiyorum....:sunny::santa:

Motosikleti
Ferhatkars üstadım. :) O soba dolaba biraz yakın olmuş galiba. :) Agv tutuşmasın. :)

akşamdan aksama yanıyor abi....dolaba yarım metre mesafede...
agv ile arada dolap var...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

arkadaş ben de 1 tane çocuk var soba sadece uğraştırıyor ama düşünsene kafana göre kestane pişiriyorsun ekmek kızartıyorsun evde don la oturuyorsun para olayı ise sana şöyle diyeyim ben elektrikli yakıyordum her ay 100 tl fatura şimdi ise 1 ton kömür 500 tl 20 çuval odun beleş ii havalarda yakmak için odunlar beleş sadece yakmak temizlemek biraz zahmetli en kötü yanı ise banyo yapacağım zaman banyo soğuk oluyor.. doğal gaz olsa agdaş her ay ne kadar beni öperdi bilemem ama donla evde gezemeyeceğim kesin çok fatura gelmesin diye yakamazdım
3 kuruş fazla olsun sobalı olsun....ahanda soyunmaya başlıyorum.... :queen::flower:

F54

akşamdan aksama yanıyor abi....dolaba yarım metre mesafede...
agv ile arada dolap var...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

3 kuruş fazla olsun sobalı olsun....ahanda soyunmaya başlıyorum.... :queen::flower:
ben hep don atlet geziyorum para mühim değil böyle mutluyum yanii

çocukken evde ne bulursam sobaya atarmışım(kağıt ve türevi şeyler) birkeresinde babamın cebinden çıkarıp masaya bıraktığı paraları alıp sobaya atmışım annem görmüş atarken ama paraları elimdenalmaya yetişememiş beraber paraların yandığını izlemişiz :santa:

babamın av malzemesinden barut çalıp okulda sobanın üzerinde parlamasına izlerdim sonra nemi oldu okul müdürünün o muhteşem kroşeleri:)

Motosikleti
ben hep don atlet geziyorum para mühim değil böyle mutluyum yanii

ben de gayet mutluyum abi...aha yaktım sobamı 10 dakıka sonra fırın gibi....gündüz kuryelik de d..tüm dondu....aha acısını cıkartıyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar