Snowboard cu motor cu var mı :)

Denizli İl Temsilcisi
gözlük olayına gelince arada takar yönüme bakar devam ederim :D ben motocross kaskı ve gözlüğü kullanmayı düşünüyorum korumalara gelince full omur ilik koruması maşrafalı dizlik korumalaı motosiklet ceketi revit termal içilik ve balaklava kullanımının şimdilik yeterli olucağını düşünmek istiyorum lütfen yetmicekse sesinizi çıkarmayın :D

Phoenixs kaski nereden aldin acaba bendede board falan var ama kask ve diger korunmlar eksik onereceginiz int sitelerine bir bakayim

kiyafet satan cok yer var ama dogru duzgun bileklik falan gibi koruma satan bi site bulamadim

www.tchibo.com.tr den aldım kaskı

www.spxshop.com
www.zulamatik.com
www.proshoptr.com dan gereken ihtiyaçlarınıza da ulaşabilirsiniz hocam

arkadaslar daha once sarikamisa giden varsa onerebilecegi bir snowboard hocasi varmidir

birde boarda full bakim yapan isletme bulabilirmiyiz orada

bu pazartesi insallah oradayiz ama bu iki hususta ne yapacagimizi hic bilmiyoruz

Valla benim boarda çok hevesim var hatta izmitteyim ancak arkadaş bulamıyorum hem motorcu hem boardcu varsa süper olur:) hoca yerine arkadaş ortamında başlamak istiyorum ama kimseyi bulamadım:pr:

Buraya kar yağmıyor kışın motosiklet kullanıyorum her mevsim motosiklet için çok güzel yerdeyim kar'ı da özlemedim değil bayadır kar yüzü görmüyorum kar yağmamasından memnunum ama :) İyi eğlenceler Dostlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar