sLmS Aranızda Bende Varım...

Motosikleti
Su Motoru
Aranızda derken o anlamda aranızda demedim de :D valla ne bileyim ben fazla sormam ama soru soracak olursa motordan da teknik acıdan anlamamama rağmen teorik olarak yardımcı olabilirim arkadaşlar Antalyadan arkadaşlarla tanışıp motor turları atabiliriz.Scooterı olan arkadaşlar olursa sevinirim :D büyüklerin altında ezilmek istemem ve 17 yaşını aşmış arkadaşlar olması dahada ii olur :p

Hoşgeldin de nasıl bir mesaj bu? Birlikte gezdiğin arkadaşların seni mi ezecek ya da gerçek anlamda düşünürsek sana artistik yapıp basıp gidecek,seni arkada yalnız mı bırakacak? Tuhaf geldi bana..
Ayrıca "17 yaşını aşmış arkadaşlar olması dahada ii olur" lafı da tuhaf bence.Neden 17 üstü olması gerekiyor.Ben 17 yaşındayım.Peki ya 16 olsaydım.Benle konuşmıycak,tanışmıycak mıydın?
16 yaş ve altı ile arkadaşlık kurmuyor musun?

slm kardeş aramıza hoşgeldin scoter cup yapıcaz, Antalyada buluşma yapıcaz ama zaman belli değil biz haber veririz :cat:
hemşerilerim çoğalıyo :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Beni ezip geçeceklerinden değil arkadaşım yanlış anlamışsın bu 1. , 2. ise 17 yaş altı olmasın dedim çünkü komik gözüküyor ben 23 yaşındayım ve bu benim tercihim ee tabii 16 veya 15 yaşında kardeşlerimde var ama onlarla gezerken büyük sorumluluk sana kalıyor.10 yaşında bir çocuğu yanına al ve düş yollara onda bir motor sende bir motor bir aksaklık olduğunda ve talihsiz bir kaza olursa sence bunun sorumluluğunu kime yüklerler?Neyse ben anlatmak istediğimi anlattığımı sanıyorum.

Moderatör (forrap)
MeTaL aramıza hoş geldin... gerçi bende geleli bi kaç gün oldu ama senden kıdemliyim 1 hafta felan kadar :p neyse... bu arada şu 17 yaş mevzuu banada ilginç geldi ama tercih meselesi bende 17 yaşındayım izmirdeyim ve benimde kişisel düşüncem kendini çok fazla büyük görüpde aslında zekasal olarak fazla büyük olmayan insanlarla dolaşmamak... :bounce: tabi bu da benim kişisel düşüncem kimse üstüne alınmasın...
saygılar. :wiinkk:

Hoş geldin. Yaş farkı yok, motor farkı yok, sosyal statü farkı yok. Karakter, bilincli sürüş iyi insan farkı var. Yolda tehlike yaratacak şekilde süren güvenlik donanımı olmayan yaşı ve motoru ne olursa olsun bende yanımda istemem. Bilinçli süren, güvenlik donanımlı yaşı ve motoru ne olursa her yola giderim.

Moderatör (forrap)
ODUNCU :cat: :cat: :cat: adamımsın :bounce: mantıklı insan her yerde belli oluyor abi :wiinkk:

Motosikleti
Su Motoru
forrap haklısın kardeş aslında ne insanlar var yaş ilerlemiş ama beyin olduğu yerde saymış , kafa olgunluğu bir bakımada hayat tecrübesinden ve yetişme tarzından da kaynaklanır.Ama benim anlatmak istediğimi biraz yanlış anladınız gibi geliyor bana ben mesuliyetten kaçmak istediğimi anlatmak istedim.Yani başka bir insanın mesuliyetini almaktan , "eee kimse sana mesuliyet yükelmez ki" de diyebilirsiniz ama bunu ben kabul etmesemde veya birlikte gezdiğim kardeşim kabul etmesede bir takım kişiler Türkiyede yaşı büyük olan insanlara ister istemez başka kişilerin mesuliyetlerini olumsuz bir şey olduğu taktirde yüklüyor.Ya bende o yaşlardan geçtim ve eminim ki benim yazdığım yazıya sizin yaşlarınızdayken ben daha büyük bir tepki verirdim.Siz yine ağırdan alıyorsunuz :) ve "bende o yaşlardan geçtim" lafınada çok karşıyımdır aslında , çünkü kimse ne yaşta olursa olsun o yaşının şartlarını ve koşullarını aynı yaşamıyor.Ama bir gerçekte var ki yaş büyüdükce annelerimize babalarımıza benziyoruz :) bu arada avartardaki motor manyakmış :D

Moderatör (forrap)
MeTaL düşüncelerine saygı duyuyorum.... :bounce:
avartardaki motor gerçekten güzel demi :p acaba bende mi öyle bişey alsam diye bile düşünüyorum hatta nasıl olsa yaşımda KÜÇÜK 17 ya :cherry:

neyse herkesin düşüncesine saygı...
:cat: :cat: :cat:
saygılar...

Motosikleti
Su Motoru
Taktın sende 17 yaşına :D hem orda 17 yaşından küçük olmasın gibisinden birşey yazdım zaten :p bu arada o küçük motorlardan Antalyada gani valla birsürü var ama kimse almıyor ne iştir anlamadım.Ben de bir ara düşündüm alsam mı diye ama ben 90 kiloyum motor 30 kilo nasıl bir uyum sağlarız orasını bilemediğim içim pek alma taraftarı olmadım :D sonra çukura filan girerim bi bakarım motor filan yok eeee motor nerde karnımdan gruldamar geliyo :D:D:D:D:D hahahahah

Moderatör (forrap)
eheheheheh evet sakıncalı bi motor :cherry: :cherry: hatta satarlarken yasal uyarı: sağlığa zararlı yada dikkat dıça kaçabilir!!! diye uyarı bile yazmaları lazım... :p sonra muazallah ne delikanlılar gider gümbürtüye :mrgreen: :queen: neyse şu 17 yaş muhabbetinede bi son verelim sıktı artık...MeTaL ABİ :queen: hatta MeTaL DEDE :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Senin o resimdeki motorun yarısı nerde ya :D

Moderatör (forrap)
resimdeki motorun yarısı üstüne bi tur atmak için sen bindiğinden beri ortalıkta yok artık neredeyse... :cherry: :queen: :bounce:
metal bu arada nick in metal müzikden mi geliyo acaba yani metalcimisin???merak ettim.

Motosikleti
Su Motoru
Evet nickim Metal müzikten geliyor metalciyim.Ama sen bana motoru bir tur atmak için verdiğinde zaten yarısı yoktu :D hauha demek arkandan sarkan şey oydu :p :D

Moderatör (forrap)
oyyyyy oy lan bende kimle muhabbet ediyom bi hurdacıyla pardon metalciydi sanırım :cherry: bu arada benden aldığında öyleydiyse yarım bi motora nasıl bindin anlayamadım sanırım metal müzik dinlemen bu kadar zeki olmanın sebebi. başka bi vardığım kanıda şu yarısı yoktu ama sen diğer içine aldığın motorların parçaları sayesinde eksiklik hissetmedin heralde :thumright:

RAP ZEKA İŞİDİR KAFA SALLAMAK YETMEZ!!!! :cat: :cat: :cat:

HİPHOP-RAP :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Valla bilemem ama motorun yarsı sendeydi ve unutmaki 1562 yılında ilk tek tekerli bisiklet çıkmıştı ve 1921 yılında ise yine ilk tek tekerli motorsiklet çıkmıştı.Sende az kafanı sallada belki düz kontak etkisi gösterip çalışır :p

Moderatör (forrap)
Lanet herif zaten ben kafamı sallamıyorum kafasını lanet metalcilerden başka sallayan olmaz tabi bide arabaların arkasına koyulan kafa sallayan köpekler hariç hani şu oyuncak olanlar zaten onları ilk gördüğümden beri metalcilere benzetirim...Bu arada sanada haksızlık etmişim yani demek sen o içi boş olan kafanı belki düz kontak yaparda çalışır ümidi ile sallıyodun :salut: yazık sana... Yaw adamım bak ben burda asla bi metalcinin lafının altında kalmam asla o kadar kalitesiz olmadım istesemde olamam.Ama düşündümde (metalcilerde düşünme yeteneği var mı bilmiyorum o yüzden senin düşünememene bişey diyemeyecem) bu güzel sitenin bi bölümünü sana ayrılmış olsa bile kalitesini düşürmeye hakkımız yok!!! yoksa inan sana burda söyleyecek ve sokacak laflardan sadece bi forum oluşturacak kadar yazı yazarım. ben bundan sonra bu kalitesiz muhabbeti devam ettirmeyeceğim umarım kafan senin deyiminle düz kontak yaparda söylediklerim mantıklı gelir ve sende bu salak mesajlara bi son verirsin... :bounce:
kendine iyi bak... :cat:

Motosikleti
Su Motoru
Hani bir laf vardır ya "ustandan aldığını ustana satma" diye o küçüktende öte micro beynin bunu algılayamıyor sanırım.Metalciyim diye it gibi saldıran biri ancak HİP HOPCI olur derdim ama diyemeyeceğim neden dersen (Tabii anladıysan)?Benim çok adam akıllı hip hop takılan arkadaşım var ama nedense beyin kapasiteleri ve iq dereceleri sana oranla epey bir yüksek.Senin yaşın 17 ama beyin daha 7 sanırım bana eminem ayakları yapma sen giderken biz dönüyorduk laf mı yarıştıracaksın benimle , zaten bunu yapmazsın ve zaten bende sana yeterince zaman ayırdım.Kaliteden bahsediyorsun daha kısa çorap uzun don giyiyorsundur sen!Kalite dediğin şey nedir bana açıklasana veya sana sadece "kaliteden ne anlarsın" diye sorayım.Bu arada kendi kelimelerini belirtirken "()" kullanma """ kullan en azından biraz da olsa o boş kafanda edebiyat yankılanmaları olduğunu algılayabiliriz.Yazışmalarımıza bakarsan "ben metalciyim" dediğim andan beridir bana saldırıyorsun bu da senin ve dinlediğin müziğin insanlar gözündeki kalitesini düşürüyor olmalı.Halbuki ben ne hiphop cılara ne de arabeskcilere bir art niyet beslemem veya onların dinledikleri müziği eleştirmem tabii sen bunları kavrayacak kadar gelişmemişsin daha velasıl evrimini tamamlayamamışsın.Müzik evrenseldir ve isteyen istediği tarzı dinler senin eleştirmeye hakkın yok ve şunu o küçük ve boş kafana sok her metalci kafa sallamaz senin ağzından söyleyecek olursan (bak şimdi miğdem bulandı) sizde yerde yuvarlanıyorsuz.En azından biz kafamızı yukardan sallıyoruz sizin gibi sürünmüyoruz.Neyse laflarım ne bir hiphopcıya ne bir arabeskciye ne de bir metalciyeydi arkadaşlar lütfen alınmayın müziğinize dininize ve düşüncelerinize saydı duyuyorum arkdaşlar fakan forrap ın yaptığı hem kişiksizce hemde çocukca bir davranış ama nedeni mechul.Yoksa kız arkadaşını bir metalciye mi kaptırdın!Öyle birşey olduysa bile kız arkdaşın onu metalci olduğu için değil insan olduğu için tercih etmiştir bunu unutma ve saldırgan tavırlarını bir kenara bırakıp insanlığa bir adaımda sen at!Hım bu arada kalitesiz olmamışsın ya KALİTESİZ olan bir malı bile kaliteli olanıyla kıyaslarsın ki o da az da olsa kalitesiz olan bir malın kalite ortalamasını gösterir yani emsallerinden kalitesi düşüktür.Seni ve kalite kelimesini ben yanyana bile düşünemiyorum KALİTESİZ bile değilsin!Bilmem sana fikirleri lanse edebildim mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar