C CeBoZ93 Katılım 11 Mar 2011 Mesajlar 1 11 Mar 2011 Konu Yazar #1 arkadaşlr daha yeni üye oldum simidden bir soru sorayım dedim bir motourn otomatik vitelsli oldugunu nerdwen anlayabilirim :cherry:
arkadaşlr daha yeni üye oldum simidden bir soru sorayım dedim bir motourn otomatik vitelsli oldugunu nerdwen anlayabilirim :cherry:
babaçi Katılım 14 Eyl 2006 Mesajlar 5,631 11 Mar 2011 #3 bu şekilde yazmaya devam edersen ilk ve son konun bu olur sanırım. Türkçeye özen gösterelim
GT250rAlanya Katılım 29 Tem 2010 Mesajlar 1,347 11 Mar 2011 #4 Hşgldnz? Nrdnsnz? Trkçy oldkç svdğnz blli. Bze kndnzi tntsnz sze yrdmc olblrz. yşnz d gnç hrhld. Gzl Trkçmzi ltfn dzgn kllnlm. ( amma zormuş böyle yazmakta.)
Hşgldnz? Nrdnsnz? Trkçy oldkç svdğnz blli. Bze kndnzi tntsnz sze yrdmc olblrz. yşnz d gnç hrhld. Gzl Trkçmzi ltfn dzgn kllnlm. ( amma zormuş böyle yazmakta.)
Olcan138 Super Moderator Katılım 15 Kas 2005 Mesajlar 5,081 11 Mar 2011 #5 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: KnuYu DzgN bİ ŞkLde AÇn Ltfn... xD !!!!111bir Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: KnuYu DzgN bİ ŞkLde AÇn Ltfn... xD !!!!111bir Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın