Slmm Arkadaşlar!

Merhaba herkese.Bu foruma yeni katıldım ve forumu gerçekten çok beğendim.Zaten motorlara ilgim son 1 aydır artmıştı birde bu forumu görünce iyice motor sevdalısı oldum.Allah izin verirse 3 hafta sonra okulu kazanırsam annem motor alıcak bana! :)
Ama bütçe dar olduğu için bir arkadaşın motorunu alıcazz ama motor temiz ve kazasız!Markası Vivacity kırmızı renk!Offf çook sabırsızlanıyorum. . . .

hemşerim hoşgeldin :cherry: :cat:
team 07 yoluna yeni üyelerle devam hadi :cherry: haftaya geziye bekliyoruz

hoşgeldin arkadaşım , BESYO okumak ayrıcalıktır umarım kazanırsın bu arada hangi şehir dusunuyorsun? :rendeer:

chino' Alıntı:
hoşgeldin arkadaşım , BESYO okumak ayrıcalıktır umarım kazanırsın bu arada hangi şehir dusunuyorsun? :rendeer:
Hoşbulduk arkadaşlar ilginize gerçekten teşekkür ederim!Ben antalyada olduğum için buraya gireceğim.Zaten şu anda kursa gidiyorum hergün hazırlanıyorum bakalım. . .İnşallah kazanıcam :)

khan_cross' Alıntı:
Welcome friend!

Ben Antalyaya senenin sonunda taşıniyorum, şu an Almanyadayım.
Belki görüşürüz.

Khan
www.fmxturkey.com
Tabii görüşürüz Ben motoruma bi kavuşabilsem!!!!Ah beeeee :salut:
Bu arada arkadaşlar,forum un ''motor alıcaklar''bölümüne topic açtım.Alacağım ikinci el vivacity hakkında.Kimse yorum yazmamış! :pr:
Bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana bi yardımcı olun LÜTFEN.Kafayı yicem yoksa.
2002 model vivacity 11.000 km de 1400 nasıl fiyat?Pahalımı sizce?

haftaya gelir misin geziye artçımız olarak gel katıl bize ne dersin ? özelden numaranı yaz

powerbyaydin' Alıntı:
haftaya gelir misin geziye artçımız olarak gel katıl bize ne dersin ? özelden numaranı yaz
tabi antrenmanım olmazsa kesin gelirim! :)
Bu arada benim derdime bi çare bulamadınız yaw :salut: Şu dediğim motor ne kadar eder?? :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar