Slmlar..

Merhaba arkadaşlar;
Hikayemi kısaca şöyle anlatayım. Umarım yardımcı olursunuz.
Geçen sene hevesle motorsiklet ehliyeti almıştım. Sıra motorsiklet almaya geldiğinde ise araştıra soruştura sonuç olarak yeni başlayanlar için cbf125 ya da ybr125 tavsiye ediyorlardı. Tabi ki güvenli sürüş önemli ama yaş 30 boy187, 100kg bi kardeşiniz olarak bu çeşit motorsikletler oyuncak gibi geliyor. Neyse uzun süre araştırdım başka bulamadım ve koca sezon böle geçti gitti..

Şimdi malum bahar geldi heves yine başladı.. ve ne zaman araştırmaya başlasam sonunda regal raptorde kilitlenip kalıyorum. lütfen yardımcı olun. ne tavsiye edersiniz? izmir de nereden alınır? servisi nerdedir? nasıl başlanır bu işe?

Hosgeldiniz. Keyifli forumlar belki sizin icin cbf 250 veya ybr 250 guzel olabilir tabi size kalmis bide oteki arkadaslarimizin yorumlarinada bakmak lazim tabi :) benimki sadice bi oneri bu 2 sine bi bakin derim. :) Saygilar

öncelik hoş geldiniz aramıza ben umut ::)) bende hyusong gt 250r sonra gt 650r aldım benzin zamlanınca bende 650 r da satmaya karar verdim simdi ise 150mc yani mondial aldım hepsinde memun dum bence honda 250r almanız tavsiyem vede sizin bütceniz tabi kide honda sevrisi yaygın ondan dolayısıyla raczing tutkunu olarak gördüm ondan dolayı bunları söyledim 250 lik başlangıc deil ama sizin kendinize güvenize baglıyorum birde forumda başlangıc için başlık var oralar bakmayınız tavsiye ederim hayırlı günler

Denizli İl Temsilcisi
aramıza hoşgeldin izmir mt ailesi yardımcı olacaktır :wiinkk:

Evet benimde şu ara yeni çıkan Hyusong 2011 GT250R ler ve çok farklı klasmanda olsa Regal Raptor spyder 350cc ler dikkatimi çekiyor... Görüntü ve motoların büyüklüğü açısından....Tecrübem yok ama hız tutkunu biri değilim. Keyf için kullanıcam.. Moto ehliyetini geçen sene aldım ama bi türlü karar verip motorsiklet alamadım... Limit 7000-9000tl arası.. bakalım umarım burada aradığım cevapları bulurum... sağolun arkadaşlar..

öncelikle, hangi tarz motor istediğinize karar vermelisiniz. hyo gt250r ile regal raptor çok farklı tarz, çok farklı kullanımlara yönelik motorlar.
donald duck'un forumdaki yazılarında yeterince detaylı açıklama bulabilirsiniz. aynısını tekrarlayıp kimseyi sıkmayayım.

250 cc ile başlanır mı? evet başlanır.
cruiser ile başlanır mı? evet başlanır, hatta 650'liği ile de başlanır.

tavsiyem ne olur? boyu, kiloyu, yaşı, karizmayı hiç takmayıp gidin bir ybr125 veya cbf150 alın. bir sezon kullandıktan sonra gönlünüzün beğendiği modele geçin.
peki neden? hafif, oturuş pozisyonu rahat, manevra yeteneği fazla, kolay hakim olunan motorlardır. işin temelini kavramanızı, öğrenmenizi kolaylaştırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar