slm

ben aslı antalyadan herkese selamlar.iki ay önce keeway 150 superlıght aldım şu anda 680 km'de bakımını yaptırdım nedense sabahları işe giderken çalışmıyor nacak ayak marşından çalıştırabiliyorum motor bana göre biraz ağır olduğu için zor oluyor ne yapabilirim

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
superlight topicine bak,oraya sorununu yaz.kesin bu motor sahiplerinin başına gelmiştir.ne yapman gerektiğini söylerler.
bu arada hoşgeldin:rendeer:

aramıza hoşgeldin, vladın da dediği gibi kesinlikle superlight topiğine yaz bunu.
eminim buna cevap verecek bir arkadaş olacaktır.
kalıcı olman dileğiyle:rendeer:

hoşgeldin :rendeer: motorun bu havalarda zor çalışması gayet normaldir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin.Yeni motorun da hayırlı olsun bu arada:rendeer: Arkadaşların da dediği gibi kış dönemlerinde motorun çalışmaması,marş yememesi,az çalışıp hemen stop etmesi normaldir;ancak antalyada ne kadar kış olur ki?Antalya da şu an havaların pek soğuk olduğunu sanmıyorum.Bunun yanında genellikle (herkesin başına geldiğini sanmam ama) yeni motorların elektrik aksamında problem olur ki eğer motorun montajını yapan yetkili servis bu konuda deneyimli değilse kaçınılmazdır bu.Bol rüzgarlı günler:rendeer: (Ununtmadan akü başlarını bi kontrol et derim):wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım hoş geldin bak onun tamirini yapamayız ama marştan çalışmadığına göre mutlaka aküde bir sorun olmalı sen onu bi servise götür sen..ayrıca hava koşullarından dolayı aküde donmuş olabilir sigortalara da bakmayı ihmal etme..:bounce:sigortaları kontrol et benim başımada geldi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin Aslı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin aslı :)
bende yeniyim buralarda . Eminim pek çok motosiklet tutkunu antalya da yaşamayı isterdi çünkü orada sezon hiç bitmiyor bizler ise ki ben ankaradayım tutkumuzu her kış 2-3 ay naftalinleyip dolaba asıyoruz şanslı şey seni :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar