Slm

S.A. ben İZMİR'den halil 18 yaşındayım bilgisayar işiyle ugrasıyorum.

1- bilgisayar
2- Motor
3- Rottweiler

tutkunu ve hastasıyım motor tutkusu daha tazede olsa Rottweiler ın önüne geçti işllh bilgisayarında önüne geçerde kurtulurum şu illetten :)
küçüklükten beri dışa vurmadıgım motor tutkum tabiki arka yolumuzda sürekli yapılan motor yarışları, motorların o müthiş sesi ve motor'un üstündeki duruş, motorların karizması yani herşeyiyle 18 yaşın da vermiş oldugu deliliklede birleşince arttı ve en sonunda patladı:):)))

araba tutkum vardı tabi kendimi bildigim için araba alırsam herşeyi yapmak isteyecegim ve o kadar sey yapmama rgmen yanımda hiç birseyi olamyan bir araba beni geçecek ve havayı basacak bende deli olacagım[kişilik meselesi:)] bende motora yöneldim ve hastalık gibi aklımdan gitmiyo bırakamıyorum uyuşturucu gibin bişey oldu yaa:) işllh alıp kurtulcam:))) sanmıyorum yaa...

Son düzenleme:
Hoş geldin halil. Biraz kısa ve öz olmuş ama olsun:) Katılımcı olman dileğiyle...

hoşgeldin halil....izmir den çok üyemiz var..yabancılık çekmessin...:rendeer:

h.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaşım :)
18 yaşında insan bir çok şeyden hoşlanabilir. motosiklet sevginin baki kalmasını temenni ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin sakın ha arabaya bulaşma önce motorla başla yoksa benim gibi olursun:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar